Meest Verkochte
Dyson V6 Trigger

Dyson V6 Trigger

€489,00

Best deal at: amazon.nlAmazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Dyson V6 handstofzuiger Trigger 207 x 422 x 132 mm nikkel. - €489,00
Last Amazon price update was: 4 februari 2023 11:29
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Dyson V6 Trigger is een kruimeldief van het hoogste echalon. Het prijskaartje wat eraan vast zit is ook hoog te noemen. Hiervoor heb je wel een kruimelzuiger die hetzelfde werk doet als een normale traditionele stofzuiger, maar een stuk handiger en makkelijker is in gebruik. Met een ellenlange 20 min gebruikstijd zal het geen probleem zijn om langdurig stof te zuigen of om grotere ruimtes onder handen te nemen. Dankzij zijn snelle laadtijd kan er binnen 4 uur alweer opnieuw voor 20 min gezogen worden. Al met al een professionele kruimeldief die zeker zijn geld waard is.

Zuigkracht

De V6 Trigger levert 42 Watt aan vermogen met een door ons gemeten luchtwatt van 18 Watt, wat boven het gemiddelde ligt van onze test (14 Watt gemiddeld). En vooral dankzij zijn cyclonische werking blijft de zuigkracht optimaal totdat de opvangbak vol begint te raken. Wat bijzonder is aan de Dyson V6 Trigger tenopzichte van de Dyson V7 Trigger, is dat de V6 een krachtigere zuigvermogen heeft dan zijn nieuwe versie. Een verwachte score van 98.

Batterij

De Lithium ion Batterij van de Dyson V6 Trigger levert een geweldige 20 min gebruikstijd, wat voor een kruimeldief meer dan genoeg is. Deze 20 min kunnen op vol vermogen gebruikt worden, waardoor de kruimelzuiger in staat is om alle taken van een kruimeldief, maar ook van een stofzuiger aan te pakken. Er is geen belemmering om een hele kamer of zaal schoon te zuigen of een auto onder handen te nemen. Sterker nog, speciaal voor de auto is er ook een autostekker, waardoor er nog beter schoongemaakt kan worden in de auto. De laadtijd is fenomenaal met slechts 3,5 uur voor een complete lading. Enige wat wij wel minder vinden is dat de manier dat de energieniveau van het batterij wordt aangegeven wel beter kan. Dat is nu een blauwe lampje die alleen of aan of uit is. Wat je totaal geen zicht geeft hoever je bent met de batterij.

Wat ook opvalt is dat Dyson V6 Trigger tenopzichte van de Dyson V7 Trigger een lagere algemene gebruikstijd heeft. Het is dus duidelijk dat Dyson heeft besloten in de V7 juist de kracht op te offeren voor wat meer gebruikerstijd. Al in al blijft 20 min alsnog een ruime tijd dat je deze kruimeldief kunt gebruiken en eindigt hij ook in dit onderdeel met een hoge 99 score.

Extra’s

Wat geef je iemand die alles al heeft voor zijn verjaardag? Dat is moeilijk. Dat is het ook een beetje als het gaat om extra’s bij de Dyson V6, want de kruimeldief is als apparaat al goed genoeg om erg in de smaak te vallen. Toch gaat het hier om extra’s en helaas zijn die er niet veel. Een autostekker is handig, maar vanwege zijn lange gebruikstijd niet eens echt nodig. Een mini borstel zit ook al op het apparaat en dus blijft er niks over als ¨extra¨. Dus slechts een score van 63 hiervoor.

Conclusie

Wat valt er te zeggen over de Dyson V6 Trigger, behalve datgene wat we hierboven al beschreven hebben? Niet veel lijkt het, maar toch een aantal kleine puntjes wat de uiteindelijke score wat drukt. De Dyson V6 Trigger is een luidruchtig apparaat en misschien mag je dat ook wel van deze complete kruimeldief verwachten, maar dat moet toch beter kunnen? Tevens heeft het een redelijk gewicht van ongeveer 1.23 kg. Dit is voor een kruimeldief toch vrij zwaar en dit kan tot pols en gewrichtsklachten leiden bij langdurig gebruik. En hij wordt uiteindelijk het meest gedragen met de pols, toch? Na alle voordelen en ook nadelen in ogenschouw genomen te hebben, komen we op een toch wel erg hoge score van 83. Hierdoor eindigt de V6 net als zijn nieuwere versie de V7 in onze top 5 lijst. De V6 heeft nog steeds een plek bij consumenten die zuigkracht boven alles zetten, terwijl zijn nieuwe versie de V7 juist gericht is op gebruikstijd.

Deze kruimelzuiger raden vooral aan voor de (semi) professionele markt. Als u meerdere keren per dag een ruimte schoon moet maken, is deze kruimeldief goed geschikt voor u. Voor gewone huishoudelijke schoonmaak-klusjes zijn er goedkopere en lichtere modellen op de markt die net even wat gebruiksvriendelijker uit kunnen pakken.

8.3 Total Score
Testrapport

Zuigkracht
9.8
Accu
9.9
Gebruiksvriendelijkheid
5.1
Voordelen
  • Lange gebruikstijd.
  • Korte laadtijd.
  • Krachtig vermogen.
Nadelen
  • Prijzig.
  • Lawaaiig.
Geef je mening  |  Read reviews and comments
1 Comment
  1. […] prestatie als het aankomt op zijn werkzaamheden. Wat opvalt is dat de V7 tenopzichte van de Dyson V6 Trigger een lagere zuigervermogen heeft. Vooralsnog haalt de V7 hier een bijna perfect score van […]

Leave a reply

Your total score

tien + 8 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken