Dyson V7 Trigger

€514,99

Best deal at: amazon.nlAmazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Dyson V7 Trigger zak- en draadloze handstofzuiger (incl. gemotoriseerde mini-elektrische borstel, combi- en spleetmondstuk, met nikkel-mangaan-kobaltaccu) - €514,99
Price history
×
Price history for Dyson V7 Trigger zak- en draadloze handstofzuiger (incl. gemotoriseerde mini-elektrische borstel, combi- en spleetmondstuk, met nikkel-mangaan-kobaltaccu)
Latest updates:
 • € 514,99 - 21 januari 2023
 • € 509,00 - 17 januari 2023
Since: 17 januari 2023
 • Highest Price: € 514,99 - 21 januari 2023
 • Lowest Price: € 509,00 - 17 januari 2023
Last Amazon price update was: 27 januari 2023 16:03
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Dyson V7 Trigger is met recht een ware topper onder de kruimeldieven. Een erg mooi design en veel extra’s zorgen ervoor dat de Dyson V7 geschikt is voor zeer professioneel gebruik. Hij werkt op alle oppervlaktes en heeft een erg lange gebruikstijd, wat hem geschikt maakt om een hele caravan of auto/boot in 1 keer schoon te zuigen. Sommige gebruikers hebben gemeld dat de batterij er soms na 10 min (nog altijd het gemiddelde) ermee ophoudt. Ons vermoeden is dat dit komt omdat ze de V7 gedurende het hele gebruik in turbostand hebben staan (wat dit zou verklaren).

Zuigkracht

Dyson V7 Trigger ervaring harde vloer

Dyson V7 Trigger harde vloer

Zoals verwacht kon worden, scoort de Dyson V7 Trigger hier erg goed. Met een vermogen van maar liefst 43 Watt en en een door ons gemeten luchtwatt van 15 Watt scoort de Trigger bovengemiddeld. Vanwege de cyclonische zuigwijze levert de V7 een constante prestatie als het aankomt op zijn werkzaamheden.

Dyson V7 Trigger ervaring tapijt

Dyson V7 Trigger tapijt

Wat opvalt is dat de V7 tenopzichte van de Dyson V6 Trigger een lager zuigervermogen heeft. Vooralsnog haalt de V7 hier een bijna perfecte score van 97.

Batterij

Als we zeggen dat de batterij van de Dyson V7 Trigger 3x zo lang meegaat als het gemiddelde en dat de laadtijd minder dan 40% is van het gemiddelde, dan kunt u al raden welke kant we opgaan met de score op dit onderdeel. De batterij houdt het maar liefst 30 min vol en met een laadtijd van slechts 3,5 uur is deze kruimeldief een ware professional onder de kruimelzuigers. Een fijn aspect aan de V7 is dat de batterij niveau duidelijk wordt aangegeven met drie blauwe lampjes. Je hebt dus altijd een goed beeld hoelang je deze kruimeldief nog kunt gebruiken, en hoever hij al is opgeladen.

Het wordt al snel duidelijk dat de lagere zuigkracht van de V7 tenopzichte van de V6 voor deze ontwerpkeuze komt. De iets lagere zuigkracht betekent dat de V7 ook 10 min langer gebruikt kan worden dan zijn voorganger. Een mooie score van 99 kon dan ook niet achterwege blijven.

Extra´s

Extra´s heeft deze kruimelzuiger wel, want eigenlijk is alles zo’n beetje extra. Er is zelfs een modus beschikbaar waarbij er een extra zuigboost gegeven kan worden, om de hele zware taken uit te voeren. Deze “turbo” mode kan maximaal voor 6 min gebruikt worden op een volle batterij. Een goede score van 93 is dan ook direct het gevolg in deze categorie.

Conclusie

Vanwege zijn hoge prijsklasse kunnen we deze kruimeldief niet aanraden voor elk 1 kamer appartement, maar als schoonmaken en stofzuigen erg belangrijk is voor u (eigen bedrijf bijvoorbeeld) dan is deze professionele kruimeldief zeker geschikt voor u. alle ondergronden worden zonder problemen schoongemaakt en vrij snel na gebruik, is hij alweer te gebruiken door de korte laadtijd.
De V7 is duidelijk een upgrade voor gezinnen die liever een kruimeldief hebben die heel erg lang meegaat qua batterij, en het niet erg vinden om hiervoor wat kleins op te offeren in zuigkracht. Is 30 min echt te lang en heb je liever wat meer luchtwatt? Dan is de V6 toch een beter alternatief. Het is wel zeker dat je met geen van de twee kruimeldieven ontevreden naar huis zult gaan.

Dit geeft de Dyson V7 Trigger een duidelijk streepje voor op de concurrentie. Over het algemeen een score van 84, die vooral iets lager uitpakt vanwege het relatief kleine reservoir. Als dit product een reservoir zou hebben van bijvoorbeeld 3L dan zou de score vele percentage-punten hoger uitvallen.

8.4 Total Score
Testrapport

Zuigkracht
9.7
Accu
9.9
Gebruiksvriendelijkheid
5.5
Voordelen
 • Enorm lange gebruikstijd
 • Een futuristisch design
 • Relatief lichtgewicht
Nadelen
 • Prijzig
 • Veel lawaai
 • Klein reservoir
Geef je mening  |  Read reviews and comments
1 Comment
 1. […] de opvangbak vol begint te raken. Wat bijzonder is aan de Dyson V6 Trigger tenopzichte van de Dyson V7 Trigger, is dat de V6 een krachtigere zuigvermogen heeft dan zijn nieuwe versie. Een verwachte score van […]

Leave a reply

Your total score

8 − twee =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken