AEG HX6 23CB

€89,99 €109,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: AEG HX6-23CB - Kruimelzuiger - Bruin - €89,99
Price history
×
Price history for AEG HX6-23CB - Kruimelzuiger - Bruin
Latest updates:
  • € 89,99 - 30 oktober 2020
  • € 97,00 - 23 oktober 2020
  • € 79,00 - 16 oktober 2020
  • € 99,95 - 9 oktober 2020
  • € 96,99 - 2 oktober 2020
Since: 2 oktober 2020
  • Highest Price: € 99,95 - 9 oktober 2020
  • Lowest Price: € 79,00 - 16 oktober 2020

AEG is een model dat we met name kennen van de televisies en koelkasten die het bedrijf produceert. Ook heeft het model een grote lijn met stofzuigers en kruimelzuigers, waar de ARG HX6 23CB een voorbeeld van is. Dit model is een wat krachtiger model kruimelzuiger, bedoeld voor wat zwaardere klussen.

Wat zegt de consument?

De kruimeldief zuigt prima, en hoewel er twee standen op zitten gebruiken we bijna altijd de hoogste stand.
De kruimeldief maakt wel behoorlijk herrie. Op de halve stand natuurlijk wat minder, dat is een aanvaardbaar niveau. Het plaatsen op de oplader blijft lastig. De lader staat op de grond en dan is het steeds een beetje hengelen tot hij goed in het palletje valt. Het stofbakje legen gaat goed. Handig is het hendeltje waarmee je de fijnstof vooraf uit het filter kunt kloppen. De kleur, chocoladebruin, had ook iets frisser gemogen. Overall: een aanrader, het gaat tenslotte om de zuigprestaties.
Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 4.6/5 uit 19 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

63/100:
Voor dit model is de zuigkracht niet zo goed als we hadden gehoopt. Dit apparaat heeft een luchtwatt score van 5, en een vermogen van 12. Deze verhouding is belangrijk voor het bepalen van de zuigprestatie. We hopen dat het ontbreken van een zeer goede zuigprestatie ten goede komt aan de duur van de batterij, omdat het apparaat wellicht minder kracht verspeelt.

Gebruiksgemak

78/100:
Dit model heeft een ontwerp dat zich goed leent voor de schoonmaak in huis. Het is dan wel geen volwaardige stofzuiger, maar door de kleine wieltjes onderaan het apparaat kun je het apparaat wel gemakkelijk en snel over effen ondergronden bewegen. Daarnaast wordt er een kleine stofborstel bij het apparaat geleverd voor wat meer kwetsbare ondergronden.

Batterij

91/100:
Een verrassend goede prestatie van dit model. Het is één van de beste batterijprestaties die we hebben gemeten in onze test. Zowel de oplaadtijd als de gebruikstijd is prima, met 240 om 23 minuten. Je kan dus het apparaat zowel lang gebruiken, als vaker per dag.

Specificaties via aeg.nl:

  • Vermogen: 12 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.5 liter
  • Gebruikstijd: 23 min
  • Oplaadtijd: 240 min

Verdict

Deze kruimeldief biedt prima batterijprestaties en gebruiksgemak. Sterker nog, dit is één van de beste batterijen die we in onze tests zijn tegengekomen. Je kan dit apparaat lang gebruiken en de oplaadtijd is relatief kort. De zuigprestatie laat wat te wensen over, maar nog steeds zijn er redenen genoeg om dit model aan te schaffen. De prijs/kwaliteitverhouding is prima, zeker als je naar de batterijduur kijkt.

7.7 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
6.3
Accu
9.1
Gebruiksgemak
7.8
Voordelen
  • Goede batterijprestatie
  • Wieltjes onder het ontwerp
Nadelen
  • Zuigkracht kan beter
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

achttien + drie =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken