BISSEL 2278M Multiclean

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Bissel is een bedrijf dat verschillende apparatuur maken, vaak voor in- en rond het huis. Het bedrijf maakt ook een een interessante lijn aan reinigers voor in huis, waaronder stofzuigers.
Dit model is bedoeld om multi-inzetbaar te zijn. Het wordt dan ook geleverd met verschillende opzetstukken om op verschillende manieren te kunnen reinigen.
Het model is iets aan de zware kant, inherent aan het ontwerp.

Wat zegt de consument?

In de reviews van dit product op verschillende plekken op het internet lezen we vooral dat dit model er goed uitziet, en dat de gebruikservaring van dit model goed is. Toch is het wel wat lastiger om dit model te hanteren, sommige gebruikers geven aan dat het wat stroef aanvoelt.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • amazon.com: 4.1/5 uit 120 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

83/100:
Dit model heeft een prima zuigprestatie. De zuigprestatie is in onze test een zeer belangrijke specificatie. Deze prestaties spreken het meest tot de verbeelding, omdat deze voor het grootste gedeelte bepalen hoeveel, en wat voor soort verschillende soorten stof er opgezogen kunnen worden. De zuigprestatie wordt in onze test gemeten door de verhouding tussen het vermogen en de gemeten luchtwatt. Het vermogen is 40 en de luchtwatt score is 14, een prima verhouding.

Gebruiksgemak

80/100:
Deze kruimelzuiger is vrij makkelijk is gebruik, en dat komt met name door de verschillende opzetstukken die meegeleverd worden. Deze zijn niet zomaar een opvulling van de verpakking, maar daadwerkelijk een toevoeging aan aan de functionaliteit van dit apparaat.
Het apparaat is wel iets aan de zware kant, maar omdat het werkt met een stofzakloos systeem, blijft het model eenvoudig schoon te houden.

Batterij

88/100:
De batterij van dit model is uitstekend te noemen. Een nadeel van veel kruimelzuigers is dat deze soms lang moeten opladen of, maar kort te gebruiken zijn. Deze dingen gelden beiden niet voor dit model. Dit apparaat kan 15 minuten schoonmaken, en is in 300 minuten opgeladen. Beide waardes zijn prima uitslagen.

Specificaties via bissel.com:

  • Vermogen: 40 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.6 liter
  • Gebruikstijd: 15 min
  • Oplaadtijd: 300 min

Verdict

Een zeer goede, allround, kruimelzuiger die je voor verschillende plekken en in verschillende situaties kan gebruiken. De batterij is uitstekend, en behoort tot de beste batterijen die we getest hebben. Dit model is een kruimelzuiger die ter vervanging van een stofzuiger zou kunnen dienen, vanwege zijn kracht en inzetbaarheid. Het reservoir is eenvoudig schoon te maken, en omdat het reservoir gemaakt is van doorzichtig plastic, kun je eenvoudig zien hoeveel stof er nog in het model zit. Het model is wel iets prijziger dan de meeste kruimelzuigers in onze test.

8.4 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.3
Accu
8.8
Gebruiksgemak
8.0
Voordelen
  • Goede zuigkracht
  • Korte oplaadtijd
Nadelen
  • Voelt soms wat stroef aan
  • Enigszins zwaar
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

tien + 8 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken