Bosch Unlimited BBS1U224

Best deal at: amazon.nlAmazon.nl
Naar laagste prijs
Last Amazon price update was: 9 juni 2024 00:08
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

Het Duitse merk Bosch staat als sinds zijn oprichting in 1886 bekend als fabrikant van technologische producten. In de fabrieken van Bosch worden vandaag de dag onder andere auto-onderdelen, gereedschap en huishoudelijke apparaten geproduceerd. Voorbeelden van de grote variatie aan producten die bij Bosch dagelijks van de band rollen zijn vaatwassers, koffiezetapparaten, wasmachines en natuurlijk stofzuigers. Wij zullen u kort vertellen over onze ervaringen met een van de beste stofzuigers van Bosch, de Bosch Unlimited BBS1U224. Dit model werd in oktober 2018 verkozen tot de beste draadloze stofzuiger door de klanten van kieskeurig.nl.
De Bosch Unlimited BBS1U224 wordt op de website van Bosch zelf aangeboden voor een aankoopprijs van €529,00. De stofzuiger wordt via Bosch geleverd met verschillende borstels, twee accu’s en de snellader voor deze accu’s.

Specificaties via Bosch-home.nl

 • Volume van het stofreservoir: 0,4 L
 • Gewicht: 2,9 kg
 • Maximale zuigkracht: 245 Watt.

Ter vergelijking van de zuigkracht, de gemiddeld gemeten zuigkracht over alle stofzuigers die in onze tests gebruikt zijn was 105 Watt. De Bosch Unlimited BBS1U224 beschikt over meer dan twee keer zoveel zuigkracht als de gemiddelde stofzuiger uit onze test.

Onze ervaringen:

 • Zuigprestatie: 99/100
 • Gebruiksgemak: 94/100
 • Levensduur batterij: 90/100

Scores van klanten via verschillende platforms:

 • Bosch-home.nl: 4,5/5 uit 45 reviews
 • Bol.com: 4,6/5 uit 54 reviews
 • Coolblue: 4,6/5 uit 90 reviews

De Bosch Unlimited BBS1U224 heeft een modern design met een erg comfortabele handligging. Het economische design zorgt voor energiebesparing, waardoor de stofzuiger in de laagste stand op één accu tot wel een uur kan werken. Deze accu’s zijn uitwisselbaar en het apparaat heeft er telkens maar één nodig. Mocht één batterij toch niet genoeg batterijduur hebben voor uw schoonmaak, dan kan de accu gewisseld worden met een nieuwe, opgeladen accu voor nog een vol uur aan power. Ondanks het hoge vermogen van de stofzuiger is hij erg stil, zelfs op de Turbo stand geeft de grote stofzuiger niet meer geluid dan een kruimeldief. Het stofreservoir van de stofzuiger is ontworpen zonder zak, waardoor deze gemakkelijk te legen is. Het stofreservoir is wel wat klein waardoor legen misschien wat vaker nodig is dan bij een andere stofzuiger. Het opladen van de accu’s gebeurt erg vlot, binnen een uur kun je een accu opladen dankzij de krachtige snellader die wordt bijgeleverd. Het apparaat is licht en wendbaar in gebruik, makkelijk te hanteren en dus hoeft u zich niet meer te ergeren wanneer de stofzuiger achter deuren of hoeken blijft steken of uw meubilair beschadigd raakt. Voor elke situatie is een opzetstuk te vinden: het opzuigen van dierenharen, spinnenwebben aan plafonds, bovenkanten van kasten, kieren naast de vaatwasser, het is allemaal geen probleem voor de Bosch. De grote steelstofzuiger is makkelijk om te bouwen naar een kruimeldief, waardoor ook de tafel, auto en trap niet gemist kan worden in de schoonmaak.

Voor hoogpolige tapijten is de Turbo stand echter nodig op de stofzuiger en de accu heeft op deze stand een maximale levensduur van zeven minuten. Aangezien de stofzuiger met twee accu’s geleverd wordt, komt dit in totaal uit op een batterijduur van 14 minuten. Ook kan bij het zuigen van bijvoorbeeld het plafond of kasten de stofzuiger wat zwaar worden.

9.4 Total Score
Testrapport

9.4Beoordeling
Zuigkracht
9.9
Gebruiksvriendelijkheid
9.4
Batterij
9
10User's score
Zuigkracht
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Batterij
10
Voordelen
 • Zeer grote zuigkracht
 • Meerdere accu’s die een lange levensduur hebben en snel opladen
 • Zeer stil
 • Veel functionele opzetstukken die meegeleverd worden
Nadelen
 • Redelijk klein stofreservoir
 • Batterijduur erg kort in Turbo stand
 • Zwaar voor de armen bij klusjes boven het hoofd
Geef je mening  |  Read reviews and comments
1 Comment
 1. 5
  Zuigkracht
  100
  Gebruiksvriendelijkheid
  100
  Batterij
  100

  Hiervoor hadden wij een Dyson V10, maar die is afgelopen jaar kpot gegaan. Sindsdien hebben wij deze bosch gekocht. Zeer tevreden, ook veel krachtiger dan onze vorige Dyson

  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

13 − een =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken