Philips Performer Silent FC8780/09

€169,00

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips FC8780/09 Performer Silent Stofzuiger - €169,00

Deze stofzuiger is ideaal voor mensen met een allergie. Het is een zeer energiezuinige stofzuiger die weinig geluid maakt, waardoor je niemand lastig valt tijdens het stofzuigen. Deze Philips is zeer geschikt voor zowel een harde ondergrond als tapijt.

Zuigkracht

Met een 650 Watt motor is deze stofzuiger krachtig genoeg om al het vuil en stof op te zuigen. Het maakt niet uit of de ondergrond hard is of tapijt. Op beide werkt hij prima. Dit is een groot voordeel, want de meeste concurrenten scoren laag op de zuigkracht op tapijt. Met zijn 650 Watt heeft hij hetzelfde gemiddelde vermogen als andere stofzuigers. Hij scoort een 80 op harde ondervloeren en een 62 op tapijt, dit is het gebruikelijke gemiddelde.

Accessoires

Deze Philips Performer Silent FC8780/09 wordt geleverd met een spleetmondstuk, klein mondstuk, geïntegreerde stofborstel in de steel, parketmondstuk en het standaard TriActive Pro mondstuk. Het TriActive Pro mondstuk is ontwikkeld om dicht aan de grond te hechten en op deze manier zelfs de fijnste stofdeeltjes op te zuigen. Doordat de stofborstel in de steel zit heb je deze altijd bij de hand als je hem nodig hebt. Het speciale parketmondstuk zorgt ervoor dat je geen krassen achterlaat op een harde ondergrond, door de zachte haren die het heeft.

Geluid

Ten opzichte van vele stofzuigers is deze Philips speciaal ontwikkeld om zo min mogelijk geluid te produceren. Hierdoor val je niemand lastig tijdens het stofzuigen en kan je in alle stilte het huis stofzuigen. Dit is bewerkstelligd door geoptimaliseerde luchtkanalen, buffers en een stille motor. Hij maakt op zijn maximale stand 66 dB geluid.

Ergonomie

Deze Philips stofzuiger beschikt over een actieradius van 12 meter, waardoor je niet telkens van stopcontact hoeft te wisselen. Hij beschikt over een grote stofzak van 4 liter, waardoor je deze niet te vaak hoeft te verwisselen. De speciale S zakken van Philips zijn ontwikkeld om te zorgen dat de stofzuiger zijn zuigkracht niet verliest zodra deze voller wordt en ze gaan tot 50% langer mee. De stofborstel is geïntegreerd in de steel, waardoor je deze altijd bij de hand hebt als het nodig is.

Allergie filter

Het allergie filter is ECARF gecertificeerd. Dit houdt in dat deze stofzuiger geschikt is voor mensen met een allergie, omdat de uitstoot van fijnstof minimaal is. Het Clean Air filtersysteem vangt 99,9% van fijnstof op, waaronder pollen, huisstofmijt en haar van huisdieren.

Kortom

Deze stofzuiger scoort op alle punten prima en is een goede aankoop ten opzichte van de concurrentie. Er zijn geen minpunten naast de prijs te ontdekken en je zal zeker blij zijn dat je een Philips in huis hebt gehaald.

7.1 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
6.2
Zuigkracht harde vloer
8.0
Gebruiksvriendelijkheid
6.6
Onderhoud
7.5
Voordelen
  • Geschikt voor harde vloeren.
  • Stille stofzuiger
Nadelen
  • Minder geschikt voor tapijt.
  • Duur.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

1 × 1 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken