Gardena EasyClean Li

€100,95

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Gardena EasyClean Li - €100,95

De meeste stofzuigers in onze test zijn modellen om binnen te gebruiken, of bijvoorbeeld in de auto. In onze test vinden we een aantal modellen die specifiek voor een bepaald gebruik ontworpen zijn, waaronder deze EasyClean Li, met laadstation.
Dit model is specifiek ontworpen om buiten het huis gebruikt te worden, voor zowel nat- als droog vuil.

Wat zegt de consument?

In de reviews van dit apparaat lezen we een aantal interessante commentaren terug. Onder anderen zien we terug dat de consument dit model een handige aanvulling vindt op stoffer in blik, het apparaat bij lastige hoekjes kan kopen waar een bezig niet bij kan. Het apparaat is lang genoeg, zodat je niet te veel last hebt van bijvoorbeeld bukken en het apparaat doet het goed in een kleine tuin. Toch hebben consumenten ook wat puntjes van kritiek op dit apparaat. Zo wordt het reservoir als klein ervaren, vindt men dat het apparaat wat veel lawaai maakt, en raakt het relatief snel verstopt. Daarom is men van mening dat dit apparaat niet zo geschikt is voor gebruik in een grotere tuin.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • coolblue.nl: 7.2/10 uit 1 review

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

80/100:
Zoals we ook al lazen in de verschillende reviews van dit apparaat is de zuigkracht zeer goed te noemen. Om tot die conclusie te komen hebben we metingen uitgevoerd. We hebben de luchtwatt gemeten, en het vermogen. Daarna hebben we die waarden tegen elkaar afgezet. Het vermogen van dit apparaat is 34 watt, en de luchtwatt score die we gemeten hebben is 12. Een prima score.

Gebruiksgemak

64/100:
Het gebruiksgemak is niet het sterke punt van dit apparaat, en dit lijkt te komen doordat het apparaat relatief snel verstopt raakt. Ook lijkt de zuigmond niet al te groot en weegt het apparaat relatief veel, tot wel een halve kilo meer dan andere kruimelzuigers in onze test. Het apparaat is wel simpel in de bediening, en het ontwerp lijkt duurzaam. Het laadstation is ook eenvoudig te gebruiken.

Batterij

90/100:
De batterij van dit model gaat lang mee, dit maakt het direct het sterke punt van dit apparaat. Want niet alleen kan dit model tot wel 20 minuten gebruikt worden, de oplaadtijd is ook nog eens vrij kort, met 240 minuten (4 uur). Je kan dit apparaat dus meerdere malen per dag gebruiken.

Specificaties via gardena.com:

  • Vermogen: 34 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.7 liter
  • Gebruikstijd: 20 minuten
  • Oplaadtijd: 240 minuten

Verdict

Een prima kruimeldief met een aantal goede specificaties, waaronder de batterijprestaties. Echter vermoeden wij dat dit een model is dat te groot voor het servet, en te klein voor het tafellaken is, als het op buiten reinigen aan komt. Daar adviseren we een krachtiger model voor, of een model met meer capaciteit. Voor binnen is dit model misschien nog wel het meest geschikt, maar voor dat gebruik hebben we tientallen andere kruimelzuigers in onze test gezien die net zo goed of beter presteren, tegen een lagere prijs.

7.8 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.0
Accu
9.0
Gebruiksgemak
6.4
Voordelen
  • Speciaal voor in de tuin
  • Prima batterijduur
Nadelen
  • Verstopt snel
  • Niet zwaar genoeg voor het echte buitenwerk
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

16 + 2 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken