Bosch YOUseries

€64,99

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Bosch YOUseries Kruimeldief (zonder accu) - €64,99

Ondanks dat kruimelzuigers bedoeld zijn om het lichtere schoonmaakwerk op te knappen willen deze apparaten nog wel eens vrij zwaar in gebruik zijn. Bij dit model is dat zeker niet het geval. Met amper een halve kilo is dit model eenvoudig te hanteren, en we hopen dat dit model net als andere modellen van BOSCH vrij krachtig is.

Wat zegt de consument?

Het artikel kwam zonder een accupack, dat stond ook vermeld. Helaas kun je hem niet met USB aansluiten, hetgeen je verwacht. Dit betekent dat de handstofzuiger zonder accupack alleen te gebruiken valt, indien je een van de andere YOUserie apparaten met accu hebt. Voor een kleine meerprijs kun je dit model ook met accu bestellen, een stuk handiger – tenzij je al een Bosch schuurmachine uit de YOUserie hebt, die maken gebruikt van dezelfde accu.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 3.5/5 uit 2 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

82/100: De zuigprestatie van dit apparaat is zeer goed. Om tot die conclusie te komen, hebben we een aantal tests uitgevoerd. Een een onderdeel van die test is het meten van de luchtwatt score. Deze score, afgezet tegen het vermogen van het apparaat, bepaald de zuigkracht score van dit apparaat. Deze is respectievelijk 14 om 39, een prima uitslag in onze test. Een goede zuigkracht zien we vaker bij apparaten van Bosch.

Gebruiksgemak

86/100:Omdat het apparaat zo licht is, is het handzaam en prettig in gebruik, en je krijgt er een spleetzuigmond opzetstuk bij. Let wel goed op bij het bestellen van dit product, want de accu zit er niet in elk geval bij. Er wordt geen gebruik gemaakt van een stofzak, wat het apparaat eenvoudig te legen en te reinigen maakt. Dit apparaat lijkt precies te doen wat het beloofd en waarvoor het gemaakt is: effectief en krachtig klein zuigwerk. Een klein minpuntje is dat het apparaat niet geschikt is om vloeistoffen op te zuigen.

Batterij

87/100: Een zeer goede accuprestatie van dit model van Bosch. De gebruikstijd is met 10 minuten weliswaar niet bijzonder lang, maar omdat het apparaat maar 180 minuten hoeft te worden opgeladen, zal het over het algemeen opgeladen ter beschikking staan in de acculader.

Specificaties via bosch.com:

  • Vermogen: 39 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.3 liter
  • Gebruikstijd: 10 min
  • Oplaadtijd: 180 min

Verdict

Sommige kruimelzuigers hebben een hoop functies waarvan je de helft nooit zult gebruiken, anderen zijn erg specifiek en slechts te gebruiken voor één bepaald doel. Dit model lijkt een mooie kruising te zijn tussen de meeste specificaties die handig zijn voor wat je met een kruimelzuiger het meeste doet: klein vuil opzuigen, en het liefst op een zo makkelijk te hanteren manier. Daarnaast is het apparaat krachtig, laad de batterij snel op, en is de prijs zeer vriendelijk. Let wel goed op dat je ook een accu mee besteld, of dat je al een accu van de BOSCH YOUserie hebt, anders is het model onbruikbaar.

8.5 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.2
Accu
8.7
Gebruiksgemak
8.6
Voordelen
  • Licht van gewicht
  • Oplaadtijd batterij
Nadelen
  • Komt niet altijd met accu
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

15 + 17 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken