Dirt Devil Handimate 6V

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Dirt Devil is een bedrijf dat we kennen van de stofzuigers die het maakt, en net zoals vele stofzuigermerken produceert dit bedrijf ook een lijn met kruimelzuigers. De Dirt Devil Handimate 6V is een kruimelzuiger die licht in gewicht is en beschikt over indicatoren om te kunnen kijken hoeveel batterijcapaciteit er nog over is. Omdat het model wat lichter is dan gemiddeld, wordt dit moment ook geschikt om boven je hoofd schoon te maken.
Daarnaast zitten er bij dit apparaat twee extra opzetstukken, voor kieren en voor kwetsbaar materiaal.

Wat zegt de consument?

We hebben zowel goede, als slechtere reviews gevonden. Een voorbeeld van een goede review is: goede kruimeldief die zijn werk doet, makkelijk is om mee te reinigen en prettig om hem gewoon op een kast neer te kunnen leggen zonder moeilijk gedoe met een wandhouder. Lekker licht in gewicht.
Een negatieve review was: Na 3 maanden eindigde deze kruimeldief in de prullenbak. Gaat dus erg snel kapot. De motor accu laden niet meer op en te weinig zuigvermogen om kruimels te verwijderen.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • coolblue.nl: 7.6/5 uit 10 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

78/100:
De zuigprestatie van dit model is redelijk goed. We kijken naar het zuigvermogen voor het vermogen af te zetten tegen de gemeten luchtwatt score in onze test. Het vermogen van dit apparaat is 30 Watt, en de luchtwatt score is 11, overall een zeer goede zuigkracht score.

Gebruiksgemak

76/100:
Het gebruiksgemak dit apparaat is redelijk goed, en dat komt met name door het lichte gewicht van het apparaat. Omdat je een kruimelzuiger normaal gesproken met één hand vasthoudt, kan ze arm vrij snel vermoeid raken. Dat zal op deze manier minder snel gebeuren. Ook is het reservoir eenvoudig schoon te maken, en is er door het doorzichtig plastic eenvoudig te zien hoeveel stof er in het reservoir zit.

Batterij

73/100:
We beoordelen de batterij op twee verschillende punten: de oplaadtijd en de gebruikstijd. Voor de meeste mensen is de gebruikstijd de belangrijkste factor. De gebruikstijd is met 15 minuten niet bijzonder hoog, maar prima. De oplaadtijd is echter lang. Je kan dit model slechts één keer per dag volledig gebruiken, want het opladen duurt maar liefst 16 uur, of 960 minuten.

Specificaties via dirtdevil.com:

  • Vermogen: 30 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.2 liter
  • Gebruikstijd: 15 min
  • Oplaadtijd: 960 min

Verdict

Deze kruimeldief valt een klein beetje tegen. In principe is het een prima apparaat, maar in vergelijking met andere modellen in onze test die soms zelfs goedkoper zijn, scoort dit model nooit echt beter. De enige reden die wij kunnen verzinnen om dit model aan te schaffen is dat het model erg licht in gewicht is, en dus makkelijk te hanteren is. Het stofreservoir is wel iets aan de kleine kant met 0.2 liter.

7.6 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
7.8
Accu
7.3
Gebruiksgemak
7.6
Voordelen
  • Licht
  • Handig
Nadelen
  • Lange oplaadtijd
  • Klein opvangreservoir
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

negen + een =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken