Aigostar Mars 33LBY

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Budget is uiteraard een belangrijke factor als je een kruimelzuiger wil aanschaffen. Een groot aantal kruimelzuigers zijn namelijk nogal prijzig. Als je student bent, of het simpelweg niet ziet zitten om er veel geld aan uit te geven zijn er een aantal opties beschikbaar, zodat je toch voor relatief weinig geld een degelijke kruimelzuiger kan aanschaffen. Of dit model daar ook een voorbeeld van is, zal uit deze test moeten blijken.

Wat zegt de consument?

De kruimeldief gebruik ik om de kooi van de huisdieren mee schoon te maken. Als de kruimeldief bijna leeg is gaat er een rood lampje branden en je hebt dan nog 30 seconden om te zuigen. De accu is binnen vier uur opgeladen en schakelt het oplaad systeem uit. Kruimeldief is handig in gebruik zeker als de lange zuigmond is geplaatst, hij zuigt als een jong olifantje en is echt een aanwinst. Zelfs bij kruimels in hoogpolig tapijt is het een koning met zuigen. Het enige kleine minpuntje is dat er geen borstel op de zuigmond zit dit i.v.m. krassen op parket of meubels.Ik zou deze kruimeldief zeker aanraden aan mijn vrienden en/of familie.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 3.6/5 uit 8 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

97/100:
In deze test kwamen we voor een grote verrassing te staan. Deze vrij goedkope kruimelzuiger doet het namelijk uitstekend op het gebied van zuigprestatie. Dit hadden wij voor deze prijs zeker niet zien aankomen. Voor de zuigprestatie kijken we naar het vermogen van het apparaat in verhouding tot de luchtwatt score. Die is voor dit model 60 om 20, een bijzonder goede score – het model behoort daarmee tot de meest krachtige zuigers in onze test.

Gebruiksgemak

67/100:
Het apparaat wordt geleverd met twee verschillende opzetstukken, en dat is misschien een klein beetje weinig. Omdat je soms ook de bank, of een ander wat delicater oppervlakte wil schoonmaken is het wel een gemis dat er geen borstel wordt meegeleverd die deze oppervlakten wat beter beschermd. Voor de rest is de bediening en reiniging van het apparaat eenvoudig en vanzelfsprekend.

Batterij

86/100:
We zien vaak dat als een apparaat goede zuigprestaties heeft, dat deze wat mindere prestaties hebben op het gebied van de batterij – de zuigprestaties kosten dan wat meer kracht, en dus is de batterij sneller leeg. Dit is voor dit model niet het geval. De batterij is uitstekend, en je kan dit model dan ook voor een goede 18 minuten gebruiken, tegen een geringe oplaadtijd van slechts 240 minuten. Indrukwekkend.

Specificaties via aigostar.com:

  • Vermogen: 60 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.5 liter
  • Gebruikstijd: 18 min
  • Oplaadtijd: 240 min

Verdict

We zijn door dit apparaat erg verrast. We kunnen er een lange conclusie van maken, maar het komt er op neer dat als je weinig geld wil uitgeven aan een kruimelzuiger, je met dit model een zeer goede en prijsbewuste aankoop doet. We raden dit model ten zeerste aan.

8.3 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
9.7
Accu
6.7
Gebruiksgemak
8.6
Voordelen
  • Goedkoop
  • Zeer goede zuigkracht
Nadelen
  • Geen borstel bij de opzetstukken
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

4 × 4 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken