Philips PowerPro Compact FC9330/09

€97,65

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips FC9330/09 PowerPro Compact Stofzuiger - €97,65

De Philips PowerPro Compact FC9330/09 is een budget vriendelijke stofzuiger die geschikt is voor huishoudens met huisdieren. Deze stofzuiger beschikt over opmerkelijke innovaties van Philips.

Powercyclon 5

De PowerCyclone 5 technologie maakt het mogelijk om de stofdeeltjes efficiënt te scheiden van de lucht. Deze exclusieve technologie versnelt de luchtstroom in de cyclopische kamer en verwijdert de stofdeeltjes uit de luchtstroom. Deze krachtige wervelende actie optimaliseert de luchtstroom en garandeert de scheiding van het vuil op een efficiënte manier.

TriActive-mondstuk

Het TriActive-mondstuk voert 3 schoonmaakbehandelingen uit. Het design van de zoolplaat zorgt er voor dat het tapijt met zorg wordt geopend om stof dat diep verborgen zit op te zuigen. Vervolgens worden grote deeltjes opgezogen door de opening vooraan het mondstuk. Twee zijborstels zorgen ervoor dat stof dat zich bevindt naast het mondstuk ook wordt opgezogen. Dit is uitermate handig wanneer je langs kasten of muren stofzuigt. Bij het testen van deze situaties zagen we letterlijk stofdeeltjes en vuil worden opgezogen enkele centimeters van het mondstuk verwijdert.

Geïntegreerde stofborstel

De stofborstel van deze stofzuiger is ingebouwd in het handvat. Je kan het onmiddellijk gebruiken op elk moment. Dit is een slim en uitermate praktisch ontwerp. Eenmaal je het gebruik van deze stofborstel gewoon bent, is het nog moeilijk te missen en vraag je jezelf af hoe je ooit zonder deze handig stofborstel kon.

Eenvoudig te legen stofbak

Een stofloze stofzuiger kan wel eens voor irritatie zorgen als het moment gekomen is de stofbak te ledigen. Philips heeft dit opgelost met een doordacht ontwerp. De vorm van de stofbak is zodanig gevormd en de oppervlakte ervan is zo glad dat stof en vuil op een snelle en eenvoudige manier verwijderd wordt zonder een stofwolk te veroorzaken. Met een inhoud van 1.5 Liter is de stofbak aan de kleine kant. We ondervonden tijdens onze testen dat de zuigkracht afnam naarmate deze voller was. Het is dus aan te raden om het vuil met regelmaat te verwijderen voor een goede werking te garanderen.

Ergonomie

Het eerste wat opvalt als je deze stofzuiger bekijkt is zijn opvallende verschijning. Dit apparaat heeft dan ook een gouden prijs gekregen voor ontwerp in 2018. Philips heeft een ActiveLock systeem geïnstalleerd. Dit maakt het mogelijk om mondstukken en accessoires zonder problemen te bevestigen aan de telescopische buis tijdens het stofzuigen. Qua ergonomie scoort dit model hoog. Dankzij de grote wielen is deze stofzuiger wendbaar en handig in gebruik. Een minpunt is het kleine volume van de stofbak en het 6 meter lange snoer. Vaak is 6 meter snoer voldoende maar een langer snoer verhoogd de ergonomie van een stofzuiger en vermindert de ergernis van het in- en uitpluggen van de stekker.

Zuigkracht

Dit model is erg ergonomisch in gebruik en is leuk om naar te kijken maar als het om zuigkracht gaat presteert dit apparaat minder goed. Op harde vloeren is de zuigkracht middelmatig. Het TriActive mondstuk zorgt er voornamelijk voor dat de zuigkracht op tapijt beter is dan deze op harde vloeren. In het kort, deze Philips is een gunstig geprijsde stofzuiger met een middelmatige zuigkracht en een hoge ergonomie.

6.1 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
5.9
Zuigkracht harde vloer
4.2
Gebruiksvriendelijkheid
6.2
Onderhoud
7.9
Voordelen
  • Middelmatig zuigkracht.
  • Goedkoop.
Nadelen
  • Licht.
  • Duur.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

twee × 2 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken