Philips FC9332/09 PowerPro Compact

€90,68

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips FC9332/09 PowerPro Compact Stofzuiger - €90,68

Het Nederlandse merk Philips staat al sinds zijn oprichting in 1891 bekend om de betrouwbaarheid en lange levensduur van zijn producten. Philips is een leidend merk op de markt van vandaag op verschillende en zeer diverse gebieden. Van medische apparatuur tot scheerapparaten en verlichting, Philips heeft altijd als doel om te innoveren en zijn producten te verbeteren.

Specificaties via Philips.nl:

 • Volume van het stofreservoir: 1,5 L
 • Gewicht: 4,5 kg
 • Maximale zuigkracht: 130 Watt

Ter vergelijking van de zuigkracht, de gemiddeld gemeten zuigkracht over alle stofzuigers die in onze tests gebruikt zijn was 143 Watt. De Philips FC9332/09 PowerPro Compact beschikt over iets minder zuigkracht dan de gemiddelde stofzuiger uit onze test.

Onze ervaring:

 • Zuigprestatie gemiddeld: 73/100
 • Gebruiksgemak: 55/100
 • Levensduur batterij: n.v.t.

Scores via verschillende andere platforms:

 • Bol.com: 4,7/5 uit 15 reviews
 • Philips.nl: 4,1/5 uit 98 reviews

Deze high-performance stofzuiger van Philips scoort erg goede scores wat betreft energieverbruik en zuigkracht. Bij de energieverbruik-testen valt de Philips FC9332/09 PowerPro Compact in de A-klasse. Hetzelfde geldt voor de zuigkracht op harde vloeren, hier scoort de stofzuiger opnieuw een A. Op zachte vloeren is de zuigkracht wat minder goed en hier scoort het apparaat dan ook een C. Deze stofzuiger van Philips is uitgerust met een modern TriActive mondstuk dat door zijn verschillende borstels op drie manieren tegelijkertijd u helpt met de schoonmaak van uw vloeren en tapijten. De speciaal ontworpen onderplaat opent uw tapijt om het tapijt of kleed diep te kunnen reinigen. Ook grote stukken kunnen niet ontsnappen aan deze Philips zuigmond, de grotere zuigopening aan de voorkant van de zuigmond verwijdert ook grotere stukken vuil. Als derde reinigt de zuigmond ook nog eens uw meubilair, plinten en muren met de twee zijborstels. Het enige wat u hoeft te doen, is de zuigmond dicht langs uw meubilair of muren halen en dan zullen deze borstels automatisch hun werk doen. Op harde vloeren zal de Philips FC9332/09 PowerPro Compact zeker voldoende zuigkracht hebben op uitstekende resultaten te leveren. Daarnaast wordt er een speciale borstel meegeleverd voor harde vloeren, parket bijvoorbeeld, om ervoor te zorgen dat uw vloeren niet beschadigd zullen worden door de zuigmond. Op hoogpolige of zeer dichte tapijten of kleden zal de stofzuiger niet optimaal schoon kunnen maken, waardoor reiniging van deze oppervlakten niet perfect zal gebeuren. Zeker in een huis met huisdieren zal deze stofzuiger moeite hebben met het aanpakken van alle dierenharen die in de meubels of het tapijt blijven hangen.

De stofzuiger maakt zijn naam zeker waar wat betreft het compacte en lichte design. Hij is gemakkelijk de trap op te tillen en ook in de auto te gebruiken. Op rechte stukken rijdt de rolslede makkelijk mee, maar in bochten merk je wel dat de stofzuiger minder wendbaar is. Deze stofzuiger van Philips is zakloos, wat betekent dat het apparaat over een stofreservoir beschikt waar al het stof dat door het Clean Air-filtersysteem wordt opgevangen in terechtkomt. Dit reservoir is vrij klein vergeleken met andere stofzuigers uit zijn klasse, slechts 1,5 L, en zal dus gemiddeld wat vaker geleegd moeten worden. Het legen van dit reservoir kan in eerste instantie wat lastig gaan en is zeker iets wat u even onder de knie moet krijgen. Een laatste eigenschap van de Philips FC9332/09 PowerPro Compact die de stofzuiger wat minder aantrekkelijk maakt is de lengte van het snoer. De stofzuiger is niet snoerloos en het snoer dat gebruikt wordt is zo’n 6 meter lang. Dit geeft het apparaat een gemiddelde actieradius van 8 meter, wat voor sommige huizen of appartementen ruim genoeg is, maar voor andere huizen wat tekort kan schieten, zeker als er weinig stopcontacten in huis aanwezig zijn.

6.5 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie tapijt
6.4
Zuigprestatie harde vloer
8.2
Gebruiksvriendelijkheid
5.5
Onderhoud
6.0
Voordelen
 • Hoge zuigkracht op harde vloeren
 • Licht en compact design
Nadelen
 • Lagere zuigkracht op tapijt
 • Klein stofreservoir
 • Legen van het reservoir wat lastig
 • Vrij kort snoer
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

zestien − 15 =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken