Philips PowerPro Expert FC9742/09

€160,99

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips FC9742/09 PowerPro Expert Stofzuiger - €160,99

Philips is een vertrouwd merk als het over stofzuigers gaat. Deze stofzuiger is een krachtig exemplaar met sterke zuigkracht maar is dan ook niet voor een zacht prijsje te koop. Graag geef ik je wat meer inzicht in de eigenschappen van deze stofzuiger die we voor U onder de loep hebben genomen.
Philips zegt dat dit model ontworpen is voor superieur stofzuigen. Laat ons in detail bekijken wat de speciale eigenschappen zijn en wat onze testervaring is met de Philips PowerPro Expert FC9742/09.

Allergie filter

De luchtafvoer van dit apparaat wordt gefilterd door een HEPA filter. Dit zuivere afvoerlucht systeem creëert een perfect gesloten afvoercircuit dat maar liefst 99.9 % van de fijne stofdeeltjes uit de afvoerlucht zuivert. Dit is inclusief pollen, haren van huisdieren en huisstofmijt. Voor personen met een allergie of mensen met een hoge hygiëne standaard is dit model van Philips een aanrader.

TriActive+ mondstuk

We kennen het TriActive mondstuk van de goedkopere modellen van Philips. Echter de Philips PowerPro Expert FC9742/09 heeft een TriActive + mondstuk. De voetzool van dit mondstuk is zodanig ontworpen dat het diepste vuil uit het tapijt wordt verwijderd. Grote vuildeeltjes worden dan weer opgezogen door te grote openingen aan de voorzijde van het mondstuk. Het is vaak moeilijk om vuildeeltjes naast muren en kasten zorgvuldig op te zuigen. Het TriActive mondstuk is echter voorzien met extra zijborstels zodanig dat het opzuigen van stof langs muren of obstakels geen probleem is. Je kan dit mondstuk gebruiken voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Het TriActive + mondstuk is een echte innovatie en draagt bij tot een zorgeloze stofzuigervaring Voor hoogpolig tapijt kan je de bijgeleverde CarpetClean borstel gebruiken. Voor het reinigen van een delicate parketvloer gebruik je dan weer de speciale parketborstel. .

Ergonomie

De kleurencombinatie van dit model is modern en goed uitgebalanceerd. De combinatie straalt innovatie en duurzaamheid uit. De opvallende grote wielen zijn dan weer verantwoordelijk voor de uitstekende wendbaarheid. Bij het testen bleek dat de stofzuiger ons soepel en moeiteloos volgde. Stofzuigen is geen aantrekkelijke klus en veel mensen ergeren zich als ze een noodgedwongen pauze moeten inlassen bij het stofzuigen. Een stofbak met een volume van 2 liter en een actieradius van 10 meter zorgen ervoor dat je de klus kan klaren zonder een onderbreking. Een in het handvat geïntegreerde fijne borstel en een handig opbergvak voor accessoires in de achterzijde voorkomt dan weer een zoektocht in de kast voordat speciale mondstuk. Of je nu parket, laminaat, of harde vloer moet stofzuigen, je kan steeds de zuigkracht regelen met de schuif op het handvat, zodanig dat je het vastzuigen op een harde vloer vermijden kan.

We kunnen stellen dat Philips een mooi product heeft ontwikkeld. De stofzuiger is wel doordacht en gemaakt voor een hoog gebruiksgemak. De zuigkracht voor harde vloeren is indrukwekkend en voldoende voor tapijt voor zijn prijs. Deze machine is vooral geschikt als je huisdieren hebt en over harde vloeren beschikt. Dit model is ontwikkeld met een duidelijke visie op de toekomst van de stofzuiger.

6.1 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
5.9
Zuigkracht harde vloer
4.2
Gebruiksvriendelijkheid
6.2
Onderhoud
7.9
Voordelen
  • Goedkoop.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

17 − 1 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken