Philips PowerPro Ultimate FC9928/09

€282,00

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips PowerPro Ultimate FC9928/09 - €282,00

Het oer-Hollandse merk Philips (officieel bekend onder de naam Koninklijke Philips) werd in 1891 opricht door Gerard Philips. Het bedrijf begon na de oprichting met de productie van gloeilampen maar heeft zijn repertoire sindsdien uitgebreid tot medische apparatuur als MRI-machines, artikelen voor persoonlijke verzorging, zoals scheerapparaten en haardrogers en huishoudelijke apparaten, waaronder wasmachines en stofzuigers.
Specificaties via Philips.nl:

 • Volume van het stofreservoir: 2,2 L
 • Gewicht: 6,2 kg
 • Maximale zuigkracht: 137 Watt

Ter vergelijking van de zuigkracht, de gemiddeld gemeten zuigkracht over alle stofzuigers die in onze tests gebruikt zijn was 143 Watt. De Philips PowerPro Ultimate FC9928/09 beschikt over iets minder zuigkracht dan de gemiddelde stofzuiger uit onze test.

Onze ervaring:

 • Zuigprestatie gemiddeld: 78/100
 • Gebruiksgemak: 75/100
 • Levensduur batterij: n.v.t.

Scores via verschillende andere platforms:

 • Bol.com: 5,0/5 uit 3 reviews
 • Coolblue.nl: 4,6/5 uit 30 reviews
 • Philips.nl: 5,0/5 uit 1 review

De Philips PowerPro Ultimate FC9928/09 is een van de beste stofzuigers uit het arsenaal van Philips. De stofzuiger haalt uitstekende resultaten volgens klanten van het merk. Het apparaat behaalt een A-score op gebied van energiezuinigheid, een B-score voor het schoonmaken van zachte oppervlaktes en opnieuw een A-score voor het reinigen van harde vloeren. Dit zijn erg goede reinigingsscores die dan ook toe te schrijven aan de hoge zuigkracht van het apparaat. De Philips PowerPro Ultimate FC9928/09 is dan ook geschikt voor huizen met zowel veel zachte vloeren, veel harde vloeren óf een combinatie van die twee. Met de handige afstandsbediening op het handvat van de stofzuiger kunt u gemakkelijk de zuigkracht zelf regelen. Het HEPA13 filter zorgt ervoor dat 99,95% van het stof uit de lucht wordt gefilterd en in het stofreservoir terechtkomt. Dit maakt deze stofzuiger ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van stofallergie, harenallergie of overgevoeligheid voor deze of beide. Dit stofreservoir heeft een inhoud van 2,2 liter en is ergonomisch ontworpen waardoor deze ook zeer handig en probleemloos te legen is boven de normale vuilnisbak. Dit maakt het vervangen van de stofzuigerzakken en al het gedoe hieromheen een verre verleden tijd.

De stofzuiger wordt geleverd met heel veel handige opzetstukken en accessoires. De basis zuigmond is geschikt voor gebruik op zowel harde als zachte vloeren, hoewel de zuigkracht op zachte vloeren iets minder zal zijn dan op harde vloeren. Daarnaast komt het TriActive Z-mondstuk gratis met de stofzuiger mee, welke speciaal ontworpen is voor harde vloeren, hardnekkig stof en kruimels. Uw harde vloeren worden op deze manier extra beschermd en uw meubilair en keuken zal altijd vrij van kruimels zijn. Verder worden ook de kierenzuigmond en de parketborstel meegeleverd, voor extra bescherming van uw kwetsbare vloeren zoals onbehandeld hout en marmer, en het schoonmaken van die lastig bereikbare plekken onder de bank of tussen kasten. Deze accessoires kunnen heel makkelijk opgeborgen worden in de stofzuiger zelf zodat u ze altijd bij de hand zult hebben. De Philips PowerPro Ultimate FC9928/09 is niet bij uitstek een zeer stille stofzuiger, met 75 dB komt het geluidsniveau dat de stofzuiger produceert iets boven het gemiddelde geluidsniveau dat door ons is gemeten in de test van 72 dB uit. De stofzuiger is dus niet muisstil maar maakt ook zeker geen onnodig lawaai tijdens het schoonmaken. Met een gewicht van 6,2 kg en een snoerlengte van 8 meter is de stofzuiger erg makkelijk in gebruik. De rolslede rolt gemakkelijk mee wanneer u het huis rondgaat en is ook makkelijk de trap op te dragen. De totale actieradius bedraagt rond de 11 meter, wat zeker genoeg zal zijn voor het gemiddelde huis.

7.1 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie tapijt
7.3
Zuigprestatie harde vloer
8.2
Gebruiksvriendelijkheid
7.5
Onderhoud
5.5
Voordelen
 • Lang snoer
 • Krachtig op zowel harde als zachte vloeren
 • Geschikt voor mensen met stof- of harenallergie
 • Wordt geleverd met veel handige accessoires
Nadelen
 • Hogere prijsklasse
 • Niet heel stil
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

drie × vier =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken