TurboTronic TT-CV07

59,95

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: TurboTronic TT-CV07 - 59,95

Het merk TurboTronic produceert verschillende elektronische apparaten voor gebruik in en om het huis, zoals kofiezetapparaten, kruimeldieven, waterkokers en stofzuigers, waaronder de TT-CV07.

Specificaties via Bol.com:

 • Volume van het stofreservoir: 2,5 L
 • Gewicht: 5 kg
 • Maximale zuigkracht: 120 Watt

Ter vergelijking van de zuigkracht, de gemiddeld gemeten zuigkracht over alle stofzuigers die in onze tests gebruikt zijn was 143 Watt. De TurboTronic TT-CV07 beschikt over flink minder zuigkracht dan de gemiddelde stofzuiger uit onze test.

Onze ervaring:

 • Zuigprestatie gemiddeld: 53/100
 • Gebruiksgemak: 63/100
 • Levensduur batterij: n.v.t.

Scores via verschillende andere platforms:

 • Bol.com: 4,4/5 uit 40 reviews

U zult versteld staan van hoeveel stofzuigers dit vrij onbekende merk al op zijn naam heeft staan. De Dirt Sniper, VSmach 380 en de VS9 behoren allemaal tot het arsenaal van TurboTronic. Het TT-CV07 model is een zakloze stofzuiger die nog wel met een snoer werkt. Het is goed om van het begin af aan al de kaarten op tafel te leggen en daarom zullen wij meteen mededelen dat deze stofzuiger zeker niet de krachtigste in zijn klasse is. Hij beschikt over slechts 120 Watt, terwijl de gemiddelde stofzuiger uit deze categorie met ongeveer 140 Watt werkt. De zuigkracht op harde vloeren scoort slechts een C, terwijl de kracht op zachte vloeren als tapijt en kleden nog verder daalt en hier een magere D binnen weet te slepen. Ondanks deze matige zuigkracht valt de TurboTronic TT-CV zeker ook niet stil te noemen, met zijn 78 dB steekt hij nog steeds boven het gemiddelde geluidsniveau van alle stofzuigers uit onze test uit. Deze bedraagt 72 dB. De TurboTronic TT-CV07 wordt standaard geleverd met de combizuigmond die voor zowel gebruik op harde als zachte vloeren bedoeld is. Een eigenschap die deze stofzuiger wel een streepje voor geeft op de rest van zijn categorieleden is het gewicht. Met een vederlichte 5 kg is de TurboTronic een erg lichte stofzuiger, wat het gebruiksgemak ten goede komt. De stofzuiger is gemakkelijk de trap op te dragen, in de kast op te bergen of ook in de auto te gebruiken. De wendbaarheid is ook erg goed door de kleine rubberen wielen. Deze speciale zachte wielen beschermen daarnaast ook uw (kwetsbare) vloeren. Aan dit lichte gewicht kleeft echter nog wel een nadeel. Voor het maken van de stofzuiger zijn voornamelijk dunne en lichte materialen gebruikt, wat ervoor zorgt dat de TurboTronic goedkoop aanvoelt en ook kwetsbaarder is. Ook al is de stofzuiger dus licht, het is zaak om toch nog voorzichtig om te gaan met het apparaat.

Wie de TurboTronic in huis haalt moet ook zorgen voor voldoende stopcontacten die verspreid over het huis zijn. Met zijn snoerlengte van slechts 5 meter heeft de stofzuiger maar een kleine actieradius, wat hinderlijk kan zijn in grote kamers of wanneer u weinig stopcontacten heeft in een bepaald punt in huis. Zoals al gezegd is de TurboTronic geheel zakloos en zorgt het HEPA-filter ervoor dat al het opgevangen stof netjes in het stofreservoir terechtkomt. Dit reservoir is ongeveer 2,5 L groot, wat een flink volume is, zeker voor het formaat van de stofzuiger zelf, en is eenvoudig te legen boven de normale vuilnisbak. Zowel het stofreservoir als het HEPA-filter zijn wasbaar om te garanderen dat allebei zo lang mogelijk mee kunnen gaan.

5.7 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie tapijt
4.5
Zuigprestatie harde vloer
6.0
Gebruiksvriendelijkheid
6.3
Onderhoud
6.0
Voordelen
 • Lagere prijsklasse
 • Erg licht en dus makkelijk in gebruik
Nadelen
 • Niet erg krachtig
 • Kort snoer
 • Geen extra accessoires bijgeleverd
 • Kwetsbaar
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

drie × 3 =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken