Philips PowerPro Active FC9553/09

€145,50

Best deal at: vtwonen.nlvtwonen.nl
Naar laagste prijs

Het Nederlandse bedrijf Philips stamt uit 1891. Het wereldwijd bekende elektronicaconcern werd opgericht in Eindhoven en produceert vandaag de dag allerlei verschillende elektronische apparaten, zoals stofzuigers, vaatwassers, koffiezetapparaten maar ook geavanceerde moderne medische apparatuur, waaronder MRI- en CT-scanners.

Specificaties via Philips.nl:

 • Volume van het stofreservoir: 1,5 L
 • Gewicht: 4,5 kg
 • Maximale zuigkracht: 130 Watt

Ter vergelijking van de zuigkracht, de gemiddeld gemeten zuigkracht over alle stofzuigers die in onze tests gebruikt zijn was 143 Watt. De Philips PowerPro Active FC9553/09 beschikt over minder zuigkracht dan de gemiddelde stofzuiger uit onze test.

Onze ervaring:

 • Zuigprestatie gemiddeld: 83/100
 • Gebruiksgemak: 55/100
 • Levensduur batterij: n.v.t.

Scores via verschillende andere platforms:

 • Bol.com: 4,2/5 uit 26 reviews
 • Philips.nl: 4,4/5 uit 85 reviews

Philips is een van dé leidende merken op het gebied van elektronica en huishoudelijke apparaten op dit moment. We zullen u de specificaties en onze ervaring met de Philips PowerPro Active FC9553/09 voorleggen om uw keuze tijdens het zoeken naar de perfecte stofzuiger voor uw specifieke wensen makkelijker te maken. Om te beginnen scoort de Philips PowerPro Active FC9553/09 uitzonderlijk hoog op het gebied van energiezuinigheid, namelijk een A+ score. Ook al is de zuigkracht van deze Philips stofzuiger lager dan de gemiddelde stofzuiger uit onze tests, scoort het apparaat toch nog een hoge A voor het reinigen van zachte oppervlakken en harde vloeren. Dit is allemaal dankzij de krachtige PowerCyclone 7-technologie. Daarnaast zorgt de TriActive Plus zuigmond voor een optimale stofopname, onafhankelijk van het type vloer. Met het Power Control systeem kunt u gemakkelijk de zuigkracht aanpassen aan het vloertype om geluid en energieverbruik te minimaliseren. De stofzuiger wordt standaard geleverd met meerdere handige extra mondstukken, waaronder het meubelmondstuk om uw banken, kussen, dekens en gordijnen stofvrij te maken en om hardnekkige huisdierharen te verwijderen. De zachte borstel die ingebouwd zit in het handvat zorgt voor extra efficiëntie, aangezien u gemakkelijk de borstel erbij kunt pakken om vensterbanken of plinten te reinigen. Wat de Philips PowerPro Active FC9553/09 misschien extra aantrekkelijk voor u zal maken is het speciale allergiefiltersysteem wat ervoor zorgt dat bijna 100% van al het fijnstof uit de lucht wordt gehaald. Dit maakt de stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een (fijn)stofallergie.

De stofzuiger is zakloos en heeft een ingebouwd stoffilter met een inhoud van 1,5 L. Dit reservoir vangt al het stof op vanuit het filter en moet met de hand geleegd worden. Dit gaat wel erg makkelijk, het reservoir is simpel uit de stofzuiger te halen en daarna ook eenvoudig boven de vuilnisbak te legen. Een nadeel van dit stofreservoir is dat deze niet heel makkelijk volledig schoon te maken is aangezien er vaak kleine stofresten blijven hangen. Een aantal voordelen van een stofzuiger met een stofreservoir in plaats van stofzuigerzakken zijn dat het apparaat een stuk hygiënischer geleegd kan worden en dat per ongeluk opgezogen items gemakkelijk terug te vinden zijn. De stofzuiger is zeer lichtgewicht, waardoor deze gemakkelijk rond het huis is te manoeuvreren en de trap op te dragen is. Uw meubilair en vloeren worden optimaal beschermd door de Philips PowerPro Active FC9553/09 door de zachte bumper en de rubberen wielen. De totale actieradius van de stofzuiger bedraagt ongeveer 9 meter, wat (ruim) voldoende kan zijn voor uw huis of tekort kan schieten, afhankelijk van de grootte van uw kamers en de hoeveelheid stopcontacten die u ter beschikking heeft.

6.9 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie tapijt
8.3
Zuigprestatie harde vloer
8.3
Gebruiksvriendelijkheid
5.5
Onderhoud
5.5
Voordelen
 • Zeer krachtig
 • Energiezuinig
 • Handige accessoires die meegeleverd worden
 • Geschikt voor mensen met (fijn)stofallergie
Nadelen
 • Wellicht te kleine actieradius
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

4 × twee =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken