Rowenta Silence Force Cyclonic RO7676

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Het Duitse elektronicaconcern Rowenta is in 1844 opgericht door de Duitser Robert Weintraud en bracht in 1919 haar eerste product op de markt. Rowenta is sindsdien gefocust op het innoveren van haar producten en de technologie die deze producten exceptioneel maakt. In de jaren ’70 begon Rowenta met de productie van haar eerste stofzuigers, vloerpoetsers en stoommachines. Daarnaast produceert Rowenta vandaag de dag ook andere huishoudelijke apparaten zoals tandenborstels, haardrogers en luchtzuiverende apparaten.

Specificaties via Rowenta.nl:

 • Volume van het stofreservoir: 2,5 L
 • Gewicht: 9,3 kg
 • Maximale zuigkracht: 150 Watt

Ter vergelijking van de zuigkracht, de gemiddeld gemeten zuigkracht over alle stofzuigers die in onze tests gebruikt zijn was 143 Watt. De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7676 beschikt over iets meer zuigkracht dan de gemiddelde stofzuiger uit onze test.

Onze ervaring:

 • Zuigprestatie gemiddeld: 90/100
 • Gebruiksgemak: 70/100
 • Levensduur batterij: n.v.t.

Scores via verschillende andere platforms:

 • Bol.com: 4,6/5 uit 30 reviews

Voor iemand die bereid is iets meer te betalen voor een stofzuiger die topprestaties levert, is de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7676 een stofzuiger om te overwegen. De stofzuiger beschikt over een zuigkracht van 150 Watt, waarmee de stofzuiger zowel in de schoonmaak van harde vloeren als tapijten en vloerkleden in de A-klasse, de hoogst mogelijke klasse, eindigt. De stofzuiger is uitgerust met een splinternieuwe P3WER GLIDE borstel, waarmee over elk type vloer wordt gegleden als over water. De stofzuiger wordt standaard geleverd met veel verschillende accessoires, waaronder de standaard combizuigmond voor zowel harde als zachte vloeren, de kierenzuigmond die optimaal geschikt is voor het schoonmaken van de lastig bereikbare plekken tussen de koelkast en onder de verwarming. De extra meubelborstel is erg handig voor het schoonmaken van tafels, stoelen, banken en ook bijvoorbeeld gordijnen. Met de speciale dierharenborstel wordt optimaal gebruik gemaakt van de torenhoge zuigkracht en worden katten- en hondenharen van alle oppervlakten verwijderd. Daarnaast wordt ook de Car kit meegeleverd, die allerlei mondstukken bevat, speciaal ontworpen om uw auto van top tot teen vlekkeloos te reinigen. De Rowenta Silence Force Cylconic doet zijn naam zeker eer aan, wat stil is hij wel! Met 67 dB is deze stofzuiger een stuk stiller dan vergelijkbare apparaten in zijn klasse.

De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7676 is ontworpen met het oog op moderne looks en optimale ergonomische design. Het stofreservoir is extreem groot, 2,5 L, en hoeft dus minder vaak geleegd te worden. Dit legen gaat overigens makkelijk boven de prullenbak met een simpele klik en de bak is eenvoudig schoon te maken na elk, of vaker, gebruik. De stofzuigerslang draait makkelijk mee en maakt de rolbak optimaal wendbaar. De rolslede zelf is wel zwaar door de motor die de zuigkracht levert en het grote reservoir. Vergeleken met andere stofzuigers in zijn klasse beschikt de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7676 over een lang snoer, ongeveer 8,4 meter. Dit geeft de stofzuiger een totale actieradius van ongeveer 11 meter. Dit maakt de stofzuiger nog makkelijker in gebruik aangezien er minder vaak van stopcontact gewisseld hoeft te worden. De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7676 kan zeker opboksen tegen meer commercieel bekende merken als Dyson en Philips.

7.5 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie tapijt
9.0
Zuigprestatie harde vloer
9.0
Gebruiksvriendelijkheid
7.0
Onderhoud
5.0
Voordelen
 • Zeer krachtig op alle typen oppervlakken
 • Standaard geleverd met veel verschillende accessoires
 • Stil in gebruik
Nadelen
 • Vrij zwaar
 • Hogere prijsklasse
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

20 + 18 =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken