Dyson V6 Baby+Child

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Dyson V6 Baby+Child - Kruimelzuiger - €0,00

Ben je op zoek naar een kruimeldief om naast je huis ook gemakkelijk een kinderbed(je) schoon te kunnen maken? De Dyson V6 Baby&Child springt in op deze behoefte. Met verschillende opzetborstels kun je eenvoudig verschillende taken uitvoeren.
Met een accutijd van ongeveer 20 minuten kun je met dit apparaat wel even uit de voeten. Dit model ziet er, net als veel andere producten weer in het oog springend uit, en we zijn benieuwd of het zijn hoge prijspunt waar kan maken.

Wat zegt de consument?

De Dyson V6 Baby & Child is een kruimeldief met echte ‘monster power’. Baby’s en kindjes maken veel kruimels en malen er niet om dit ook boven een tapijt te doen. Niets zo handig als deze Dyson om alles weer proper te krijgen. Best compact en licht en toch heel krachtig. Een perfecte aanvulling op een Dyson stofzuiger. Het apparaat voelt erg degelijk aan en is toch licht. Het is aan de prijzige kant, maar qua zuigkracht voelt het alsof je een volwaardige stofzuiger vast hebt. Dat is allesbehalve het geval bij andere kruimelzuigers.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 4.7/5 uit 17 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

98/100:
Zoals je net al las bij de opmerkingen van sommige consumenten is de zuigkracht van dit apparaat bijzonder groot. Met een motorvermogen van 42 Watt komt dit model tot een zuigkracht luchtwatt score van 15 in onze metingen. Dit is inderdaad erg krachtig en deze stand is beschikbaar in de ‘Boost mode’. Met 87 decibel in deze stand is het niet het het stilste model, maar het zo’n zuigkracht is dat te begrijpen.

Gebruiksgemak

80/100:
De Dyson V6 Baby+Child heeft gebruiksgemak als een belangrijke factor in het ontwerp. Voor elk type hoek of klein vuil is er een opzetborstel beschikbaar, waardoor je vrij gemakkelijk op lastige plekken komt. Door de hoge zuigkracht reinig je relatief eenvoudig zit- en lig oppervlaktes als banken en bedjes. Ook tussen de kussens/het matras en de leuningen kun je zo eenvoudig schoonmaken.

Batterij

83/100:
Dit model maakt gebruik van 6 Lithium batterijen die in verschillende standen korter of langer mee kunnen. In ‘normale’ stand gaat deze kruimeldief zo’n 20 minuten mee, maar omdat de meeste mensen de kruimeldief niet zo lang hoeven te gebruiken zullen zij wellicht voor de optie kiezen om in de krachtigste stand te reinigen. In dat geval gaat zo’n 6 minuten mee. De oplaadtijd is vrij lang, met 210 minuten.

Specificaties via dyson.com:

  • Vermogen: 42 watt
  • Volume van het stof reservoir: 0.4 liter
  • Gebruikstijd: minimaal 6 min
  • Oplaadtijd: 210 min

Verdict

Deze kruimeldief van Dyson is erg prijzig, maar daar krijg je wel een zeer krachtig apparaat voor terug met veel mogelijkheden. Zeker als je kinderen hebt kun je met dit model eenvoudig onder bijvoorbeeld kinderzitjes reinigen. De zuigkracht is erg goed, en het is een niet al te zwaar model. Als je kinderen hebt en je moet voortdurend kruimels opruimen, en kleinere oppervlaktes reinigen, is dit model zeker het overwegen waard – tegen een prijs, dat wel.

8.7 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
9.8
Batterij
8.3
Gebruiksgemak
8.0
Voordelen
  • Zeer goede zuigkracht
  • Eenvoudig te gebruiken
Nadelen
  • Korte gebruikstijd
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

elf + dertien =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken