Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine

€278,65

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Miele Blizzard CX1 EcoLine Stofzuiger - €278,65

Wie kent Miele niet? Of het nou “Miele. Immer besser” of “Miele, er is geen betere” is, Miele staat al sinds zijn oprichting in 1988 bekend om zijn hoge kwaliteit en onverslijtbare producten. Het bedrijf begon met de productie van melkcentrifuges en breidde daarna zijn range uit naar motorfietsen, wat misschien een wat aparte sprong lijkt. Vandaag de dag kennen de meeste mensen Miele van huishoudelijke apparaten en witgoed, zoals vaatwassers en wasmachines maar ook stofzuigers vallen onder het repertoire van Miele.

Specificaties via Miele.nl:

 • Volume van het stofreservoir: 2,0 L
 • Gewicht: 8,6 kg
 • Maximale zuigkracht: 141 Watt

Ter vergelijking van de zuigkracht, de gemiddeld gemeten zuigkracht over alle stofzuigers die in onze tests gebruikt zijn was 143 Watt. De Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine beschikt over een fractie minder zuigkracht dan de gemiddelde stofzuiger uit onze test.

Onze ervaring:

 • Zuigprestatie Tapijt: 54/100
 • Zuigprestatie Harde vloer: 69/100
 • Gebruiksgemak: 90/100
 • Levensduur batterij: n.v.t.

Scores via verschillende andere platforms:

 • Bol.com: 4,3/5 uit 18 reviews
 • Coolblue.nl: 4,5/5 uit 26 reviews

De volgende stofzuiger uit de Miele Blizzard CX1 lijn is de Comfort EcoLine. Met deze stofzuiger wordt het schoonste resultaat geleverd door de hypermoderne Vortex-technologie die garant staat voor een extreem hoge luchtsnelheid en perfecte stroomlijning van de lucht in het apparaat. De Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine scheidt door deze efficiënte motorkracht het fijnstof en het grotere vuil van elkaar en dit komt ook in twee aparte bakken terecht. Het grote stofreservoir is 2,0 L groot en kan snel en hygiënisch geleegd worden met één druk op de knop. Het reservoir kan hiermee gemakkelijk boven de vuilnisbak geleegd worden. Het fijnstofreservoir wordt gemonitord door de speciale sensoren in het fijnstoffilter. Deze ComfortClean-functie reinigt automatisch het speciale fijnstoffilter zodra dit nodig is. Dit kunt u zelf ook handmatig inschakelen. Deze automatische reinigingsfunctie zorgt ervoor dat het fijnstoffilter levenslang meegaat en niet vervangen hoeft te worden. De Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine wordt standaard geleverd met verschillende ingebouwde accessoires, waaronder de kierenzuigmond en de meubelreiniger. In de handgreep is een reliëfborstel geïntegreerd om te garanderen dat u alle mogelijke oppervlakken zo optimaal mogelijk kunt reinigen, deze reliëfborstel kan ook los meegeleverd worden. De bijgeleverde extra grote parketborstel zorgt ervoor dat u sneller klaar bent met uw schoonmaak met een uitstekend resultaat.

De Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine beschikt over ruim voldoende zuigkracht voor de meeste oppervlakken. Voor het reinigen van tapijten en vloerkleden scoort de stofzuiger in de C-klasse. De Miele scoort voor het schoonmaken van harde vloeren hoger, in de A-klasse. Op het ergonomisch ontworpen handvat zit behalve de reliëfborstel ook een heel handige regelaar voor de zuigkracht, waardoor u de zuigkracht gemakkelijk aan kan passen aan de ondergrond. Met een gemiddelde geluidproductie van 73 dB scoort deze stofzuiger vrij gemiddeld, hij is niet stil te noemen maar zal ook zeker geen overbodig lawaai maken. De rolbak zelf weegt zo’n 8,6 kg en is hiermee zeker geen lichtgewicht. Hier kunt u dan ook wat hinder van ondervinden bij het verplaatsen van de stofzuiger via de trap of bij het opbergen. Desalniettemin is de rolbak erg wendbaar en valt ook niet snel om. Wat ook meedraagt aan het gebruiksgemak van de Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine is de actieradius, deze bedraagt ongeveer 10 meter.

7.1 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie tapijt
5.4
Zuigprestatie harde vloer
6.9
Gebruiksvriendelijkheid
9.0
Onderhoud
7.0
Voordelen
 • Zelfreinigend fijnstoffilter
 • Hygiënisch en eenvoudig te legen
 • Zeer wendbaar
 • Grote actieradius
Nadelen
 • Hogere prijsklasse
 • Zwaar
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

drie × vier =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken