Meest Verkochte
Dyson Big Ball Multi floor 2

Dyson Big Ball Multi floor 2

€439,99

Best deal at: amazon.nlAmazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Dyson Big Ball Multifloor 2 zakloze stofzuiger (voor alle vloerbedekkingen, incl. pneumatische vloerzuigmond, combi-trapzuigmond, constante zuigkracht dankzij extra sterke cycloontechnologie). - €439,99
Price history
×
Price history for Dyson Big Ball Multifloor 2 zakloze stofzuiger (voor alle vloerbedekkingen, incl. pneumatische vloerzuigmond, combi-trapzuigmond, constante zuigkracht dankzij extra sterke cycloontechnologie).
Latest updates:
 • € 439,99 - 8 juni 2024
 • € 429,00 - 30 mei 2024
 • € 439,99 - 16 mei 2024
 • € 479,99 - 4 mei 2024
Since: 4 mei 2024
 • Highest Price: € 479,99 - 4 mei 2024
 • Lowest Price: € 429,00 - 30 mei 2024
Last Amazon price update was: 12 juni 2024 13:01
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

Dyson is een merk dat een revolutie veroorzaakte in de stofzuigwereld. Andere merken zijn echter snel gevolgd met vergelijkbare technologie. Het merk tracht nog steeds een stapje voor te zijn op de concurrentie en is steeds innovatief. Dit model beschikt over de gepatenteerde ball technologie.

Technologie

De Dyson Big Ball multi Floor is uitgevoerd met de radiale cyclopische technologie die ervoor zorgt dat de zuigkracht verhoogt en je vloeren en tapijten beter gereinigd worden. Hij verwijdert microscopische vuildeeltjes door middel van een HEPA filter en doet een uitstekende job bij het verwijderen van allerlei vuil gecreëerd door huisdieren.

Het is dus een uitstekende keuze voor mensen die het gezelschap van harige huisdieren appreciëren.

Zuigkracht

Dyson Big Ball Multi floor 2 harde vloer

Dyson Big Ball Multi floor 2 harde vloer

De Dyson zuigt uitstekend op harde vloeren maar we ondervonden tijdens onze testen dat grote vuildeeltjes niet altijd gemakkelijk werden opgezogen. Dit komt door het ontwerp van de zuigmond die beschikt over een innovatieve voetplaat en deze zorgt ervoor dat er steeds een goede afsluiting is voor optimale zuigkracht te garanderen maar maakt het moeilijk voor grote vuildeeltjes om de weg te vinden naar de zuigmond. Dit ontwerp is ook de rede waarom het zo eenvoudig is om te stofzuigen op verschillende vloeroppervlakten zonder een aanpassing te doen aan de zuigmond. Dus geen schakelaar omzetten met je voet of een knop omdraaien, gewoon lekker doorgaan met stofzuigen zonder onderbreking.
Dyson Big Ball Multi floor 2 tapijt ervaring
De zuigkracht op tapijt is minder goed, maar presteert nog redelijk als het niet een hoogpolige tapijt betreft.

Wat de Dyson Big Ball echt bijzonder maakt is hoe zuinig het apparaat is qua energie, terwijl het toch een prima zuigkracht heeft. Je komt niet veel stofzuigers tegen zonder zak die zo goed presteren op maar 170 Watt vermogen!

Design

Design is het sterke punt van Dyson. Dyson is de concurrentie altijd een koploper qua ontwerp.

De grote wielen zorgen voor een goede wendbaarheid en het lage zwaartepunt van dit model houdt hem stevig op de grond en mocht hij een keertje omvallen, dan zorgt zijn futuristische vorm ervoor dat hij terug met zijn wielen op de grond komt. De handgreep van dit model is ergonomisch en is voorzien van een knop om de roterende borstel in de zuigmond aan en uit te zetten.

Waarom toch een lage score in gebruiksvriendelijkheid? Hij is zwaar en daarnaast ook luid. Zijn gewicht is niet een al te groot probleem vanwege hoe goed de wielen zijn werk doen, heb je een huis met trappen dan is het verstandig toch elders te kijken.

Roterende borstel

De zuigmond is voorzien van een roterende borstel. Deze laat je ronddraaien door een eenvoudige druk op een knop op de handgreep van de stofzuiger. De borstel is verantwoordelijk voor een diepe reiniging. Het heeft echter ook nadelen, en dat is de rede dat je hem kan uitschakelen.

Het is niet aan te raden om de roterende borstel te gebruiken op delicaat tapijt. Het roteren, gaat immers gepaard met een minimale wrijving en dit kan schade veroorzaken aan je dure tapijt.

Ergonomie

Alle modellen van Dyson scoren hoog op het vlak van ergonomie. De handgreep is comfortabel, de stofzuiger is wendbaar en als het tijd is voor de stofbak leeg te maken, gaat dit ook zonder onnodig gedoe. Hij is handig op te bergen en is een streling voor het oog.

Kortom, de Dyson is een prijzige stofzuiger maar hij is wel doordacht. Je betaalt voor innovatie en design. Met een Dyson bezit je een hippe stofzuiger. Het is maar net de vraag of je bereid bent om hiervoor meer te betalen.

7.5 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
9.0
Zuigkracht harde vloer
9.2
Gebruiksvriendelijkheid
2.6
Onderhoud
9.0
Voordelen
 • Geschikt voor harde vloeren.
 • Geschikt voor tapijt.
 • Zuinig.
Nadelen
 • Niet stil.
 • Duur.
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

vijf × drie =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken