Miele Complete C2 Cat&Dog

€229,00

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Miele Complete C2 Cat&Dog PowerLine Stofzuiger - €229,00

Deze Miele stofzuiger is ideaal als je huisdieren bezit door het geurfilter. Er wordt een speciale borstel bijgeleverd om de haren los te krijgen, maar daar heb je weinig aan, aangezien de zuigkracht niet voldoende is. De stofzuiger heeft een mooi design.

Zuigkracht

Met een vermogen van 890 Watt heeft deze stofzuiger een zeer krachtige motor. Hij zit hiermee ver boven het gemiddelde van 650 Watt dat andere stofzuigers hebben. De vraag is alleen of dit veel verschil uitmaakt, aangezien de rating van een 62 op tapijt erg slecht is. Voor harde ondervloeren scoort hij een 82, wat dan wel weer betekent dat hij hiervoor geschikt is.

Accessoires

De Miele Complete C2 Cat&Dog wordt geleverd met meubelzuigmond, kierenzuiger, reliëfborstel met zacht natuurhaar, normale zuigmond en een turboborstel. De turboborstel is speciaal voor dierenharen. De kierenzuiger zorgt ervoor dat je ook op de moeilijk bereikbare plekken vuil makkelijk kan verwijderen.

Geluid

De Miele is erg lawaaierig en dit is de vraag of je daarop zit te wachten. Een stofzuiger die veel herrie maakt is inmiddels iets wat tot de historie zou moeten behoren. Met 79 dB scoort hij veel hoger dan de concurrentie, welke gemiddeld rond de 72 dB zitten.

Ergonomie

De stofzuiger heeft een actieradius van 12 meter. Hierdoor hoef je minder vaak van stopcontact te wisselen. Alle accessoires zijn handig opgeborgen binnen de stofzuiger, hierdoor heb je alles bij de hand. Hij is erg zwaar met zijn 8,8 kg. Normaal gemiddeld gewicht is tegenwoordig 7.7 kg. Hij bezit een mooi design. De stofzuiger beschikt over een geurfilter wat alle geurtjes neutraliseert. De stofzuiger slaat automatisch af zodra je de stofzuigerstang achterop zet en hierdoor hoef je niet te bukken. Alle stukken klikken hoorbaar in elkaar, zodat je weet dat alles goed vast zit. De bediening kan je doen met je voeten. De stofzuiger is geschikt voor links- en rechtshandigen. Bij oververhitting slaat hij automatisch af. Deze Miele is voorzien van een kunststof stootrand, zodat je je meubels niet beschadigd als je deze raakt tijdens het stofzuigen. Een dunne metaaldraad in het handvat dient als bliksemafleiding, zodat er geen statische lading tussen de gebruiker en de stofzuiger is. De stofzak heeft een inhoud van 4,5 liter, dit is meer dan bij de meeste stofzuigers die gemiddeld 3 liter kunnen opnemen.

Allergie filter

Deze stofzuiger heeft een uitstootklasse rating B. Dit betekent dat hij minder geschikt is voor mensen met allergieën, omdat niet alle lucht gefilterd wordt van fijnstof. Hij heeft een clean stream luchtfilter.

Kortom

Een overprijsde stofzuiger met zak met een leuk design en onnodige extra’s. Uiteindelijk gaat het erom dat de stofzuiger doet waarvoor hij gemaakt is en er zijn veel betere stofzuigers te koop voor minder geld.

6.2 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
6.2
Zuigkracht harde vloer
8.2
Gebruiksvriendelijkheid
3.4
Onderhoud
7.1
Voordelen
  • Geschikt voor harde vloeren.
Nadelen
  • Minder geschikt voor tapijt.
  • Duur.
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

20 + achttien =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken