Aigostar Tank 30JRI

€61,99

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Aigostar Tank 30JRI - Cycloon stofzuiger zonder zak - Oranje/Zwart - €61,99

Het Spaanse elektronicaconcern Aigostar is opgericht in 2009 en heeft zich sindsdien onder andere uitgebreid tot Italië, Polen, Nederland en Amerika. Het bedrijf produceert allerlei verschillende elektronische apparaten waaronder keukenapparatuur, zoals blenders en waterkokers, producten voor persoonlijke verzorging, bijvoorbeeld haardrogers en stijltangen, en daarnaast natuurlijk nog stofzuigers, waaronder de Aigostar Tank 30JRI.

Specificaties via Bol.com:

 • Volume van het stofreservoir: 1,8 L
 • Gewicht: 5 kg
 • Maximale zuigkracht: 153 Watt

Ter vergelijking van de zuigkracht, de gemiddeld gemeten zuigkracht over alle stofzuigers die in onze tests gebruikt zijn was 143 Watt. De Aigostar Tank 30JRI beschikt over meer zuigkracht dan de gemiddelde stofzuiger uit onze test.

Onze ervaring:

 • Zuigprestatie: 74/100
 • Gebruiksgemak: 63/100
 • Levensduur batterij: n.v.t.

Scores via verschillende andere platforms:

 • Bol.com: 3,9/5 uit 39 reviews

De Aigostar Tank 30JRI is een compacte zakloze stofzuiger die beschikt over 700 Watt vermogen en hiermee met 153 Watt pure zuigkracht u helpt bij de schoonmaak. Op tapijt en vloerkleden presteert deze stofzuiger het beste en scoort dan ook een A-klasse voor dit type vloer. Op harde vloeren neemt de Aigostar Tank 30JRI minder stof en vuil op en belandt hier dan ook in de D-klasse. Desalniettemin is de Aigostar zeker geen verkeerde stofzuiger. Het apparaat wordt standaard geleverd met de combizuigmond die geschikt is voor alle typen vloeren, net als het schoonmaken van meubels. Daarnaast worden er verschillende opzetstukken meegeleverd om de prestaties van de Aigostar Tank 30JRI optimaal aan te passen aan uw schoonmaakeisen. Zijn compacte design en uitermate lichte gewicht maakt deze stofzuiger een zeer handig apparaat in gebruik. Het doet de wendbaarheid van de rolbak zeker ten goede. Daarnaast maakt dit de Aigostar Tank 30JRI ideaal voor bijvoorbeeld gebruik op trappen of in de auto en is deze makkelijk te verplaatsen tussen verdiepingen en kamers. Het compacte design maakt de stofzuiger ook makkelijk op te bergen in de kast of in wat voor kamer dan ook. Een nadeel dat dit lichte design met zich meebrengt is dat de stofzuiger soms wat kwetsbaar is in gebruik.

De Aigostar Tank 30JRI is een zakloze stofzuiger en maakt het gebruik van vieze, onhandige stofzuigerzakken absoluut overbodig. Het stofreservoir is van redelijke grootte, zeker in vergelijking met de grootte van het apparaat zelf. Het HEPA10 filter zorgt dat alle stof uit de lucht opgevangen wordt en in deze bak terechtkomt. Het reservoir zelf is makkelijk te legen boven de vuilnisbak. Een groot nadeel wat de Aigostar Tank 30JRI in de weg zit om op alle vlakken uitstekend te zijn is de snoerlengte. Het snoer is slechts een kleine 5 meter lang, wat het apparaat een kleine actieradius geeft van ongeveer 6 meter. Voor kleinere woningen of appartementen zou dit mogelijk nog genoeg kunnen zijn maar voor grotere kamers zal dit toch snel een vervelende bijkomstigheid worden waardoor u veel van stopcontact zal moeten wisselen. Qua geluidssterkte is de Aigostar Tank 30JRI vergelijkbaar met andere stofzuigers in zijn klasse, gezien hij niet zeer luid is maar ook niet als een stille stofzuiger beschouwd kan worden.

6.9 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie tapijt
8.8
Zuigprestatie harde vloer
5.9
Gebruiksvriendelijkheid
6.3
Onderhoud
6.5
Voordelen
 • Voordelige aankoop
 • Licht en compact design
 • Voldoende zuigkracht
Nadelen
 • Kort snoer
 • Kwetsbaar
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

16 + vijf =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken