AEG LX7-2-CR-A

€145,20

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: AEG LX7-2-CR-A X Power Animal Edition Stofzuiger - €145,20

Als je huisdieren hebt is de keuze van de juiste stofzuiger van groot belang. Die trouwe viervoeter of snoezige kat zijn vaak de oorzaak van dierenharen op de bank of op de vloer. Je hebt dan behoefte aan een krachtige stofzuiger met een efficiënte borstel voor het verwijderen van deze haren. De AEG laat je niet in de steek.

Zuigkracht

Met zijn 750 Watt motor is dit apparaat krachtig genoeg om alle vuil te verwijderen. Het unieke luchtstroom systeem zorgt voor een extra boost in de zuigkracht. AEG ontwikkelde de PowerFlow technologie met het oog op een hoge zuigkracht voor een stofzuiger met een 750 Watt motor zodanig dat je het gevoel krijgt dat je een 2000 Watt stofzuiger hanteert.

Accessoires

De AEG LX7-2-CR-A wordt geleverd met vele accessoires. Er is een parketborstel, turboborstel, meubelzuigmond en dierenzuigmond. De meeste van deze accessoires zijn vergelijkbaar met die van andere merken. Echter, AEG levert een speciale zuigmond voor dierenharen. Dit is handig en zal zeker geapprecieerd worden door dierenliefhebbers.

Geluid

Ingenieurs hebben deze stofzuiger ontwikkeld met het oog om een krachtige stofzuiger te leveren die geen hels lawaai maakt. Er is voldoende geluidsisolatie voorzien en dit maakt de AEG een stuk stiller dan de doorsnee stofzuiger. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je hond of kat in alle rust kan verder doezelen als je de stofzuiger uithaalt. Je huisgenoten zullen het lage geluidsniveau zeker weten te appreciëren.

Ergonomy

Omdat deze stofzuiger een grote zuigkracht heeft kan je soms wel eens te veel zuigkracht hebben. De borstel wordt dan vastgezogen aan de vloer. Dankzij de traploze regeling van het vermogen kan je steeds gebruik maken van de kracht die je nodig hebt. De stofbak van 1.4 liter is aan de kleine kant. Je moet deze dus regelmatig leegmaken. Dit is echter geen moeilijke klus dankzij het Easy Empty systeem. Met een actieradius van 6 meter scoort dit model niet slecht, maar een extra meter snoer zou toch handig zijn. Vaak hebben we het gevoel dat een snoer nooit lang genoeg is en een meter meer of minder kan een groot verschil maken naargelang de afmetingen van je woning.

AEG heeft ook gedacht om een stootrand te integreren in deze stofzuiger om beschadigen aan meubels te voorkomen. De zachte wielen rollen geluidloos over de vloer en laten geen krassen achter op delicate parketvloeren. Het ontwerp is doordacht en niet enkel gefocust op de werking van de stofzuiger maar ook wanneer hij niet gebruikt wordt. Je kan dit model zowel horizontaal als verticaal parkeren met de optie om de telescopische buis te bevestigen aan het apparaat.

Allergie filter

Het is vanzelfsprekend dat het van groot belang is dat de uitgestoten lucht wordt gefilterd als je veel stofzuigt in een omgeving met huisdieren. Een stofzuiger van deze klasse is natuurlijk voorzien van een allergie filter. Een voordeel van deze filter is dat je hem kan uitwassen en dus geen dure nieuwe filters moet aanschaffen.
Kortom, de AEG LX7-2-CR-A is een ideale stofzuiger als je de trotse eigenaar bent van huisdieren. Ook als er geen kwispelende viervoeter je huis op stelten zet zal je geen spijt hebben van de aankoop van dit model.

7.9 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
7.3
Zuigkracht harde vloer
9.4
Gebruiksvriendelijkheid
6.2
Onderhoud
8.7
Voordelen
  • Beste uit de test.
  • Voor zowel harde als zachte ondervloeren.
  • Licht.
  • Speciaal voor huisdieren.
  • Energiezuinig.
Nadelen
  • Gemiddeld geluid.
  • Korte snoer.
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

19 − 17 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken