Miele Complete C3 PowerLine

€239,00

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Miele Complete C3 Havannabruin PowerLine Stofzuiger - €239,00

Deze Miele stofzuiger is een stofzuiger die aan te raden is voor mensen die een apparaat zoeken die krachtig is. Het is niet een heel gebruikersvriendelijke stofzuiger maar wel een die zijn werk heel goed doet, op zowel harde vloeren als tapijt.

Zuigkracht

Met zijn motor vermogen van 890 Watt heeft hij een stuk zwaardere motor dan normaal. Gemiddeld ligt het motor vermogen rond de 650 Watt. Op harde ondervloeren presteert deze stofzuiger uitstekend. Met een rating van A op harde ondervloeren is dit natuurlijk ook logisch. Voor tapijten heeft deze stofzuiger een rating van C maar laat dat je niet schrikken. Met zijn vermogen presteert hij alsnog prima op tapijt. Uit onze test blijkt dit ook, op harde ondervloeren scoort hij een 100 en op tapijt scoort hij 85. Deze kracht brengt ook nadelen met zich mee namelijk dat de borstel zichzelf erg snel vast aan de grond zuigt, waardoor je moeilijk in hoeken kunt stofzuigen.

Accessoires

Deze Miele Complete C3 PowerLine wordt standaard geleverd met een combizuigmond, kierenzuigmond en meubelborstel. De kierenzuigmond zorgt dat je ook op moeilijk bereikbare plekken kan komen. De meubelborstel is ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.

Geluid

Met 77 dB is deze stofzuiger zeker niet de stilste. De concurrentie scoort gemiddeld 72 dB en dit betekent dat dit een zeer lawaaierige stofzuiger is. Houdt in gedachten als je je keuze maakt of het belangrijk voor jezelf of anderen is hoeveel geluid er geproduceerd wordt.

Ergonomie

De stofzuiger heeft een mooi design. Alle accessoires zijn geïntegreerd in de stofzuiger, zodat je alles bij de hand hebt. Hierdoor heb je geen extra opbergruimte nodig. Het snoer is 8.5 meter. Dit is meer dan bij de meeste stofzuiger, waarbij het gemiddelde 7 meter is. Het is een erg zware stofzuiger met zijn 7.3 kg. Dit is 1.3 kg zwaarder dan de meeste stofzuiger. Het voordeel van dit langere snoer is dat je niet vaak hoeft te wisselen van stopcontact en grotere ruimtes makkelijk kan stofzuigen. Er is een automatisch oprolsysteem voor het snoer. Met een druk op de knop wordt hij automatisch opgerold. De stofzak heeft een inhoud van 4 liter, waardoor je deze niet constant hoeft te vervangen.

Allergie filter

Er is sprake van een actief air clean hygiëne filter systeem. Het bestaat uit de innovatieve Miele HyClean-stofzuigerzak, het motorfilter en het Miele-uitblaasfilter. Door deze combinatie wordt meer dan 99,9% van het fijne stof gefilterd. Door deze effectieve filtercapaciteit is het ideaal voor dagelijks gebruik. De uitgeblazen lucht is schoner dan voor het zuigen.

Kortom

Deze stofzuiger is een zware en luide krachtpatser die zijn werk prima doet. Het heeft hierdoor wel wat duurder geprijst dan wat de gemiddelde persoon wil betalen voor een stofzuiger. Het is een aanrader als je een stofzuiger met zak zoekt die zijn werk goed doet. Heb je liever wat minder kracht maar wat meer gebruiksvriendelijkheid? Dan is het handig om elder te kijken.

7.8 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
8.5
Zuigkracht harde vloer
10
Gebruiksvriendelijkheid
4.2
Onderhoud
8.5
Voordelen
  • Krachtig.
  • Voor zowel harde als zachte ondervloeren.
  • 890 Watt.
Nadelen
  • Luid.
  • Prijzig.
  • Zwaar.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

20 − 20 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken