Philips Performer Silent FC8784/09

€199,99

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs

Deze Philips energiezuinige stofzuiger is ideaal voor mensen met huisdieren. Leuk die viervoeters, maar de haren moeten ook opgezogen worden. Daar is deze stofzuiger zeker geschikt voor. Hij heeft een goede zuigkracht, speciale opzetborstel voor de haren en is erg stil.

Zuigkracht

Met een vermogen van 650 Watt scoort deze stofzuiger gemiddeld. De ratings voor harde ondervloeren zijn A, wat gemiddeld is en erg goed. De rating voor tapijt is een B, dit is wederom een gemiddelde score. Uit onze test komt hij uit op 75, wat een erg goede score is voor een harde ondergrond. Met een score van 68 op tapijt zit je zeker ook goed.

Accessoires

Deze Philips Performer Silent FC8784/09 wordt geleverd met de volgende opzetstukken parketmondstuk, turbo-miniborstel, TriActive Pro mondstuk, spleetmondstuk, klein
mondstuk en geïntegreerde borstel. Het TriActive mondstuk hecht dicht aan de grond, waardoor ook stofdeeltjes diep in het tapijt worden opgezogen. De turbo miniborstel zorgt ervoor dat katten- en hondenharen makkelijk te verwijderen zijn.

Geluid

Met 66 dB in zijn maximale stand is dit een zeer stille stofzuiger. Je kan rustig het huis stofzuigen zonder dat je anderen of je huisdieren lastig valt met herrie.

Ergonomie

Deze stofzuiger heeft een geïntegreerde borstel in de steel, waardoor je deze makkelijk bij de hand hebt. Hij heeft een snoer van 9 meter en een actieradius van 12 meter, waardoor je weinig van stopcontact hoeft te wisselen zelfs in grote ruimtes. Gemiddeld is een snoer bij stofzuiger 6,6 meter. Deze Philips heeft grote stofzakken van 4 liter, waardoor je minder vaak deze hoeft te verwisselen. De speciale s zakken gaan 50% langer mee en zorgen dat de stofzuiger zijn zuigkracht niet verliest zodra deze voller raakt. Met een gewicht van 5,4 kg is deze gemiddeld ten opzichte van andere stofzuigers. En niet te vergeten, hij is zeer energiezuinig. Dit kan je van de concurrentie meestal niet zeggen.

Allergie filter

De stofzuiger beschikt over een erkend ECARF allergie filter. Dit filter zorgt ervoor dat zelfs met een allergie je geen last hebt van de uitstoot van fijnstof. 99,9% wordt opgevangen door het filter, zoals pollen, huisstofmijt en haren van huisdieren.

Kortom

Ben je opzoek naar een goede stofzuiger die stil is, een goed allergie filter is, prima is om haren van huisdieren te verwijderen en een goede zuigkracht heeft? Dan ben je bij deze stofzuiger zeker aan het goede adres! De prijs- kwaliteitsverhouding is ook prima voor wat je ervoor terug krijgt.

7.5 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
6.2
Zuigkracht harde vloer
8.0
Gebruiksvriendelijkheid
6.6
Onderhoud
9.0
Voordelen
  • Geschikt voor harde vloeren.
  • Licht.
  • Speciaal voor huisdieren.
  • Energiezuinig.
Nadelen
  • Minder geschikt voor tapijt.
  • Gemiddeld geluid.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

3 × 1 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken