Best Geteste
Rowenta Silence Force 4A+ Full Care RO6495

Rowenta Silence Force 4A+ Full Care RO6495

€214,99

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Rowenta RO6495 Silence Force 4A Stofzuiger - €214,99

Deze Rowenta energiezuinige stofzuiger is ideaal voor gebruik zowel op harde als zachte ondervloeren. Het is een alleskunner. Er zit een speciale borstel bij voor dierenharen en hij is erg stil voor een stofzuiger. De RO6495 is mede hierdoor als beste uit test gekomen in ons onderzoek naar de beste stofzuiger met zak.

Zuigkracht

Met een motor vermogen van 550 Watt zou je niet verwachten dat deze stofzuiger het super doet op alle soorten ondergronden. Normaal ligt het vermogen van stofzuigers hoger, maar dat is bij deze stofzuiger niet nodig. Op een harde ondergrond scoort hij een A rating en ditzelfde geldt voor tapijt. Uit onze test blijkt dat zowel voor tapijt als een harde ondergrond hij scoort op 96, wat erg hoog is. De geavanceerde technologie van de nieuwe EffiTech Motor verbruikt minder energie om meer stof op te nemen en is daarmee vooruitlopend wat betreft energie-efficiëntie.

Accessoires

Deze Rowenta Silence Force 4A+ Full Care RO6495 wordt standaard geleverd met vele accessoires. De accesoires die erbij zitten zijn een combizuigmond, turboborstel, kierenzuigmond, meubelborstel, speciale dierenharenborstel, parketborstel en een flexibele kierenzuigmond. De speciale kierenzuigmond is voor het makkelijk verwijderen van vuil in bijvoorbeeld de auto. De turboborstel is voor hoogpolig tapijt en eventueel dierenharen. De meubelborstel is ideaal voor het schoonmaken van gordijnen en meubels. Met de parketborstel maak je zonder krassen kwetsbare ondergronden schoon. De P3WER GLIDE zuigmond heeft drie standen waarmee deze soepel glijdt en makkelijk vuil verwijderd.

Geluid

Met 66 dB is dit een zeer stille stofzuiger. Hierdoor kan je zonder anderen of je huisdieren te storen het huis stofzuigen.

Ergonomie

Deze stofzuiger beschikt over wielen die meedraaien, waardoor je makkelijk overal heen rolt. Bij gebruik van de Rowenta Hygiene+- stofzakken hoef je nooit de filters te vervangen in de stofzuiger. Deze zakken hebben een zelfsluitende flap wat zorgt voor meer hygiëne en gebruikerscomfort. Het snoer heeft een lengte van 8.4 meter en is hiermee langer dan gebruikelijk. Gemiddeld zijn snoeren van stofzuigers 7 meter. Hierdoor hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen en is deze Rowena geschikt voor grotere ruimtes. De actieradius is 11 meter. De stofzak heeft een capaciteit van 4 liter, waardoor je niet constant de zak hoeft te vervangen. Er gaat automatisch een lampje branden als de stofzak vol is. Er wordt een garantie vanuit de fabrikant gegeven dat er voor 10 jaar reserveonderdelen voorhanden zijn wereldwijd. Het grootste nadeel van deze stofzuiger is zijn gewicht. Hij weegt 9 kg en dat is 3 kg meer dan gemiddeld stofzuigers wegen.

Kortom

Zoek je een alleskunner en heb je geen problemen met het gewicht? Dan zal deze stofzuiger je zeker niet teleurstellen.

9 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
9.6
Zuigkracht harde vloer
9.6
Gebruiksvriendelijkheid
8.4
Onderhoud
8.3
Voordelen
  • Als beste getest.
  • Geschikt voor harde vloeren.
  • Geschikt voor tapijt.
  • Stille stofzuiger.
Nadelen
  • Duur.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

twintig − 12 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken