Bosch BSG6A212 ProPower

€79,55

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Bosch BSG6A212 ProPower Stofzuiger - €79,55

Dit is de ideale stofzuiger voor kleinere ruimtes. Hij is compact en erg licht om op te tillen. Deze Bosch werkt het beste op een harde ondergrond, voor tapijt is hij niet geschikt. Over het algemeen scoort hij gemiddeld ten opzichte van andere stofzuigers.

Zuigkracht

De stofzuiger heeft een 600 Watt motor, dit betekent dat hij een lager vermogen heeft dan de meeste stofzuigers. Dit maakt hem met name geschikt om een harde ondergrond te stofzuigen. Er is een speciale draaiknop aanwezig, waarmee je hem kan instellen op een harde ondergrond. Op tapijt heeft hij een lage zuigkracht. Er is een Powerprotect systeem aanwezig, waardoor zelfs als de zak voller wordt, de zuigkracht behouden blijft. 600 Watt vermogen is iets onder het vermogen van andere stofzuigers, normaal ligt dit rond de 650 Watt. Hij gerated met een 74 voor harde ondergrond en een 58 voor tapijten, dit blijkt ook uit onze test.

Accessoires

De Bosch BSG6A212 ProPower wordt geleverd met geïntegreerde accessoires. Hierdoor neemt hij minder ruimte in beslag dan de meeste stofzuigers, omdat je niet alles op een aparte plek hoeft te bewaren. De stofzuiger wordt geleverd met een kierenzuigmond, combizuigmond, een kleine zuigmond en meubelborstel. De kierenzuigmond is ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Geluid

De stofzuiger is niet erg stil ten opzichte van zijn concurrentie. Wil je een stofzuiger met een lager geluid, dan zijn er betere keuzes dan deze Bosch. Hij maakt op zijn maximale stand 74 dB geluid.

Ergonomie

De accessoires zitten in een opbergvak in de stofzuiger, wat handig is, omdat dit geen extra ruimte in beslag neemt. De stofzuiger heeft een extra grote stofzak, 4 liter, waardoor je hem niet snel hoeft te legen. Daarbij gaat er een lampje branden zodra deze vol is. Hij heeft een snoerlengte van 7 meter. Dit is niet erg lang en je zal vaker van stopcontact moeten wisselen in grotere ruimtes. Daarentegen is hij wel prima geschikt voor een kleinere ruimte.

Allergie filter

Er zit een uitwasbaar allergie filter in, maar ondanks dit is deze niet ideaal. De lucht wordt niet compleet schoon uitgeblazen en andere stofzuigers hebben hierin betere resultaten. Als je een allergie hebt is deze Bosch dus geen goede keuze.

Kortom

Als je een betaalbare, lichtgewicht en compacte stofzuiger zoekt dan ben je met deze Bosch aan het goede adres. Wil je een goed allergie filter, heb je veel tapijt in huis of wil je een stille stofzuiger, dan kan je beter een andere kiezen.

6.6 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
5.8
Zuigkracht harde vloer
7.4
Gebruiksvriendelijkheid
6.7
Onderhoud
6.5
Voordelen
  • Geschikt voor harde vloeren.
  • Goedkoop.
Nadelen
  • Minder geschikt voor tapijt.
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

3 × 1 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken