Philips Performer Ultimate FC8955/09

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Deze stofzuiger krijgt de hoogste energieklasse rating AAA. Door de LED verlichting zal je stof overal kunnen zien liggen, zelfs in de donkere hoekjes. Overal het algemeen is deze Philips een van de meer geavanceerdere stofzuigers op de markt en dit zie je ook terug in de prijs.

Zuigkracht

Met een vermogen van 750 Watt is deze stofzuiger sterker dan de gemiddelde 700 Watt.  Op harde ondervloeren krijgt hij een A klasse rating en uit onze test blijkt dat hij een score krijgt van 80 wat erg hoog is vergeleken met de concurrentie. Op zachte ondervloeren krijgt hij een B klasse rating en uit onze test blijkt dat hij een 70 krijgt. Dit zijn prima getallen.

Accessoires

Deze Philips Performer Ultimate FC8955/09 wordt geleverd met een TripleActive LED mondstuk, spleetmondstuk, kleine borstel, tapijtborstel en een geïntegreerde borstel in de stofzuigerstang. Hierdoor is deze altijd makkelijk bereikbaar. Het TripleActive LED mondstuk verlicht zelfs de donkerste hoekjes waardoor je stof makkelijk kan detecteren. Daarnaast is het ontworpen om beter aan de vloer te hechten en heeft het een groter mondstuk waardoor meer stof en vuil kan worden opgenomen. Ook zijn er zijborstels aanwezig voor alle randen. Het CarpetClean tapijtmondstuk is speciaal ontworpen voor een diepe reiniging van je tapijt.

Geluid

Deze stofzuiger is niet de meest geluidvriendelijke op de markt. Hij produceert 78 dB, het gemiddelde ligt op 72 dB.

Ergonomie

De stofzuiger heeft een snoer van 8 meter, dit is gemiddeld vergeleken met de rest. Dit levert een actieradius op van 11 meter. Het prettige hieraan is dat je niet constant van stopcontact hoeft te wisselen. De stofzak heeft een inhoud van 4 liter, dit is 1 liter meer dan gemiddeld. Hierdoor hoef je hem niet constant te vervangen. De AirFlowMax technologie zorgt ervoor dat je stofzak volledig benut wordt en de stofzuiger niet aan zuigkracht verliest als deze voller raakt. De stofzuiger beschikt over een automatische aan en uitschakelfunctie. Daarnaast beschikt de handgreep over een afstandsbediening waarmee je het vermogen kan instellen afhankelijk van de oppervlakte. Het gewicht van de stofzuiger is 6,2 kg, dit is vergelijkbaar met andere stofzuigers.

Allergie filter

De stofzuiger beschikt over een certificaat van het European Centre for Allergy Research Foundation. Deze geeft aan dat 99,95 procent aan allergenen van haren van huisdieren, huisstofmijt en pollen uit de uitblaaslucht wordt gezuiverd. De stofuitstootklasse is een A rating, de hoogste die er bestaat.

Kortom

Zoek je een stofzuiger die wat meer luxe is dan gewoonlijk en ben je bereid een hogere prijs te betalen dan is deze stofzuiger het geld waard.

7.6 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
7.0
Zuigkracht harde vloer
8.0
Gebruiksvriendelijkheid
7.1
Onderhoud
8.1
Voordelen
  • Geschikt voor harde vloeren.
  • Geschikt voor tapijt.
Nadelen
  • Duur.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

19 + 6 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken