Beste Koop
AEG VX7-2-CR-A

AEG VX7-2-CR-A

€189,00

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: AEG VX7-2-EB-L Stofzuiger - €189,00

Voor de liefhebbers van huisdieren onder ons is deze AEG perfect. De vele honden- en kattenharen die overal terechtkomen vereisen een goede zuigkracht en een goede borstel. Deze superzuinige en lichtgewicht stofzuiger is daar speciaal voor ontwikkeld. De AEG VX7-2-CR-A scoorde prima in onze test en hierdoor verschijnt hij ook in onze beste stofzuiger met zak testrapport.

Zuigkracht

De 650 Watt motor zorgt ervoor dat hij krachtig genoeg is om alle haren en vuil op te zuigen. De stofzuiger wordt geleverd met een manuele zuigkrachtregeling. Deze is eenvoudig te bedienen met een draaiknop. Hierdoor kan je makkelijk de zuigkracht aan de oppervlakte aanpassen. Deze stofzuiger presteert zeer goed op harde vloeren met een score van wel 96. Zijn zuigkracht is nog steeds ruim goed op tapijt maar daar presteerde hij in onze test wel iets minder goed met een score van 85. Dit kwam voornamelijk door het feit dat de penetratiekracht van deze stofzuiger minder goed was als je echt een hoogpolig tapijt hebt.

Accessoires

De AEG VX7-2-CR-A Animal Edition wordt geleverd met een aantal accessoires. Er zit een roestvrijstalen buis, een DustMagnet Silent combinatiezuigmond, een parketborstel en een turbo-zuigmond en 3-in-1 accessoire voor meubels en kieren bij. De DustMagnet Silent combinatiezuigmond heeft aan de voor- en achterzijde borstels die uitgeklapt kunnen worden. Turbo DEX Turbozuigmond kan bevestigd worden aan het handvat, zodat deze makkelijk bereikbaar is als je hem nodig hebt. De 3-in-1 accessoire bestaat uit een meubelborstel/plumeau, spleetzuigmond en zuigmond voor zitbanken.

Geluid

De stofzuiger is erg still en energiezuinig. Geoptimaliseerde geluidsisolatie in de motor zorgt in combinatie met het nieuwe DustPro stille mondstuk voor minder herrie tijdens het stofzuigen. De prestatie die de stofzuiger brengt wordt niet beïnvloed door deze speciale geluidsisolatie.

Ergonomie

De stofzuiger heeft een actieradius van 12 meter, hierdoor hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. Deze AEG is zeer makkelijk om mee rond te manoeuvreren. De stofzuiger is voorzien van een 360 graden Motion Technologie. Er zijn zwenkwielen onder bevestigd waarmee je makkelijk rondom meubels kan bewegen. Het stofcompartiment is makkelijk te bereiken door het 180 graden Access deksel. Hierdoor is de stofzuigerzak makkelijk te legen.

Allergiefilter

Het is belangrijk dat de lucht die uitgestoten wordt door de stofzuiger goed gefilterd wordt. Dat is geen probleem bij deze stofzuiger. Hij is voorzien van een uitwasbaar allergie filter. Het grootste voordeel hiervan is dat je niet constant nieuwe filters hoeft aan te schaffen.
Kortom, deze AEG VX7-2-CR-A Animal Edition is de ideale stofzuiger als je huisdieren hebt. In het geval je geen huisdieren hebt, zal je zeker ook niet teleurgesteld worden.

8.5 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
8.5
Zuigkracht harde vloer
9.6
Gebruiksvriendelijkheid
7.4
Onderhoud
8.5
Voordelen
  • Best getest Consumentenbond April 2019
  • Geschikt voor harde vloeren.
  • Geschikt voor tapijt.
  • Ideaal voor huisdieren.
Nadelen
  • Duur.
Geef je mening  |  Read reviews and comments
1 Comment
  1. […] AEG VX6-2-CR-A is een goedkopere alternatief op de AEG VX7-2-CR-A. Je offert hier wel wat op qua geluidsinstallatie en zuinigheid. Dit haalt niet weg dat een prima […]

Leave a reply

Your total score

5 × een =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken