Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681

Best deal at: amazon.nlAmazon.nl
Naar laagste prijs
Last Amazon price update was: 23 september 2023 12:11
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681 is een stofzuiger uit de hogere prijsklasse. Daar is niks mis mee als ook de prestaties overeenstemmen met het prijskaartje. De RO7681 is de perfecte mix van prestatie en comfort en hierdoor is hij ook de beste uit test gekomen. Wij zijn zeer te spreken over Rowenta. Het merk is zowel in onze test voor stofzuiger met en zonder zak als beste uit de test gekomen!

Zuigvermogen

Met zijn 750 Watt vermogen geeft dit model al aan dat het zijn mannetje kan staan wat betreft zuigkracht. De 4AAAA cyclopische prestatie technologie wordt aangedreven door een lucht booster waardoor dit toestel tot de best presterende stofzuigers behoort uit zijn klasse.

Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA harde vloer ervaring

Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA harde vloer

Dit alles gecombineerd met een mondstuk dat je voor 3 soorten vloeren kan gebruiken vergemakkelijkt de karwei. Met de exclusieve en innovatieve P3wer zuigmond kan je eenvoudig wisselen tussen de gewenste vloeroppervlakken. Je kiest simpel weg het vloeroppervlak door middel van een knop op de zuigmond. Het zuigvermogen op harde vloeren en op tapijt is uitmuntend.

Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA tapijt ervaring

Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA tapijt

De Rowenta heeft dan ook een graad A beoordeling en scoort in onze eigen test een 90 voor beide vloeren.

Veelzijdigheid

Dit toestel is omwille van zijn excellente zuigkracht inzetbaar op alle vloeren. Ook de moeilijke klussen zal hij klaren. Als je in gezelschap bent van huisdieren weet je dat het niet gemakkelijk is de dierenharen te verwijderen. Voor de Rowenta is dit echter een geen probleem. Het toestel wordt geleverd met vele accessoires en het is even uitzoeken wat waar te gebruiken. Bijvoorbeeld, het schoonmaken van je auto met een stofzuiger is altijd een beetje behelpen maar de Rowenta levert een hulpborstel voor elke situatie.

Allergieën

Als je last hebt van allergieën is het belangrijk dat de stofzuiger zuivere lucht uitstoot. Dit model is voorzien van een HEPA 13 filter. Deze graad A filter filtert 99.98% van de stofdeeltjes uit de lucht. Dit is ook een voordeel als je niet allergisch bent voor stof. De filter zorgt er immers voor dat er geen stof wordt verspreidt door de luchtafvoer van de stofzuiger.

Stilte

Stofzuigers worden vaak geassocieerd met geluidsoverlast. De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7681 is een uitzondering. De naam van dit model verraad het, Silence Force, of stille kracht. Als je stofzuigt met dit apparaat maak je nauwelijks meer geluid dan een normale conversatie. Het is een indrukwekkende prestatie zeker in combinatie met het uitstekend zuigvermogen van dit toestel. Mams kan nu gewoon stofzuigen in de vroege morgenuren zonder de kinderen te wekken met het geluid van de stofzuiger. Het is een verademing te stofzuigen zonder een irriterend geluid.

Gebruikscomfort

Zowel het unieke lage geluidsniveau als de extreme zuigkracht dragen bij tot een groot gebruikscomfort. Dit is echter niet het enige gebruikscomfort dat dit model te bieden heeft. Het stofreservoir wordt vergrendeld en voorkomt dat het reservoir per ongeluk loskomt. De vergrendeling is anderzijds gemakkelijk te openen indien je het reservoir wil leegmaken. De Rowenta heeft een stofreservoir van 2.5 liter wat meer dan voldoende is en het mogelijk maakt om je hele woning te stofzuigen zonder dat je de stofbak moet leeg maken of zuigkrachtverlies ervaart. Met een snoerlengte van 8.4 meter wat overeenstemt met een actieradius van 11 meter is hij een topper. Het wisselen van stopcontact wordt hierdoor tot een minimum herleid. Het enige nadeel dat we vaststelde in onze test is dat het toestel vrij zwaar is. Met zijn 9.8 kg is het niet handig om de stofzuiger de trap op te nemen.

8.8 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
9.0
Zuigkracht harde vloer
9.0
Gebruiksvriendelijkheid
8.9
Onderhoud
8.1
Voordelen
  • Als beste uit de test gekomen.
  • Geschikt voor alle soorten vloeren.
  • Zuinig.
  • Stille stofzuiger.
Nadelen
  • Prijs.
  • Zwaar.
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

zeven + zeven =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken