Philips Performer Expert FC8726/09

€227,00 €239,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips Performer Expert FC8726/09 - Stofzuiger met zak - Bruin - €227,00
Price history
×
Price history for Philips Performer Expert FC8726/09 - Stofzuiger met zak - Bruin
Latest updates:
  • € 227,00 - 17 september 2020
  • € 227,19 - 10 september 2020
  • € 226,23 - 3 september 2020
  • € 227,90 - 27 augustus 2020
  • € 230,28 - 20 augustus 2020
Since: 20 augustus 2020
  • Highest Price: € 230,28 - 20 augustus 2020
  • Lowest Price: € 226,23 - 3 september 2020

Deze stofzuiger is erg prijzig en het is de vraag of hij dat waard is in vergelijking tot de concurrentie. Hij is erg energiezuinig met een rating A. De stofzuiger presteert redelijk op een zachte ondergrond en goed op een harde ondergrond. Geluidloos is hij ook absoluut niet, hij produceert meer geluid dan de meeste stofzuigers.

Zuigkracht

De stofzuiger heeft een gemiddeld vermogen van 650 Watt, dit is gemiddeld iets lager vergeleken met andere stofzuigers die 700 Watt hebben. Het vermogen zegt wat over de zuigkracht die de stofzuiger kan leveren. Op harde ondervloeren heeft hij voldoende zuigkracht en krijgt een A rating, op zachte ondergronden krijgt hij een C rating en hiervoor is hij dus niet geschikt. Uit onze test krijgt hij een score van 71 op harde ondervloeren en een score van 59 op zachte ondervloeren.

Accessoires

Deze Philips Performer Expert FC8726/09 wordt standard geleverd met een spleetmondstuk, klein mondstuk, super turbo borstel en een TriActive+ mondstuk. Het TriActive+ mondstuk zorgt voor een goede aanhechting aan de oppervlakte, waardoor stof diep uit het tapijt wordt verwijderd en door de zijborstels wordt het stof tegen randen aan goed opgenomen. Ook heeft het een groter mondstuk aan de voorkant waardoor op grotere oppervlakken meer vuil wordt opgenomen. De super turbo borstel kan je tapijt diep reinigen en pluisjes verwijderen.

Geluid

Met 78 dB is deze stofzuiger een stuk luidruchtiger dan de concurrentie. Je zal al snel anderen storen en jezelf als je liever een stille stofzuiger hebt.

Ergonomie

De stofzuiger heeft een lang snoer van 8 meter, waarbij het gemiddelde 7.7 meter is. Hierdoor heb je een grote actieradius en hoef je niet constant van stopcontact te wisselen. De stofzak is ook groter dan de concurrentie en heeft een inhoud van 5 liter, gemiddeld is dit 3 liter. Ideaal, omdat je hem niet constant hoeft te vervangen. De stofzak is ontworpen om zelfs het fijnstof op te zuigen en niet verstopt te raken door een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van meerdere lagen. Met zijn 9 kg is deze stofzuiger een stuk zwaarder dan gemiddeld, normaal is dit rond de 6 kg. Niet erg handig als je veel trappen op en af moet. Het vermogen kan je variabel aanpassen aan de oppervlakte die je stofzuigt.

Allergiefilter

Er is een HEPA filter aanwezig, deze zorgt voor de zuivering van 99,95 procent van de haren van huisdieren, huisstofmijt en stuifmeel in de uitblaaslucht. De stofuitstootklasse A is de beste die je kan vinden onder stofzuigers.

Kortom

Deze Philips stofzuiger is een redelijk presterende stofzuiger voor een te hoge prijs. Voor dit geld kan je goedkopere stofzuigers vinden met dezelfde kwaliteit.

6.5 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
5.9
Zuigkracht harde vloer
7.1
Gebruiksvriendelijkheid
6.0
Onderhoud
7.1
Voordelen
  • Geschikt voor harde vloeren.
  • Goedkoop.
Nadelen
  • Minder geschikt voor tapijt.
  • Duur.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

2 × vijf =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken