Philips Performer Silent FC8782/09

€188,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Voor dagelijks gebruik is het van belang dat je een goede stofzuiger in huis hebt. Een die goed zijn werk doet, overal bij kan komen en niet teveel geluid maakt. Dat lukt zeker met deze stofzuiger van Philips. De stofzuiger is makkelijk verplaatsbaar en niet te zwaar.

Zuigkracht

De stofzuiger heeft een 650 Watt motor en hiermee is hij krachtig genoeg om al het vuil te verwijderen. Met name op harde vloeren is de zuigkracht erg sterk. Bij tapijt iets minder.

Accessoires

De Philips Performer Silent FC8782/09 wordt geleverd met een spleetmondstuk, klein mondstuk, geïntegreerde borstel, parketmondstuk en een standaardmondstuk, de TriActive Pro. Door het meeleveren van het speciale parketmondstuk met zachte haren krijg je geen krassen op je parket. Het TriActive Pro mondstuk is ontwikkeld om diep in je tapijt alle stofdeeltjes op te zuigen. Dit mondstuk ligt lager bij de grond dan bij andere stofzuigers.

Geluid

Deze stofzuiger is ontwikkeld om zo min mogelijk lawaai te maken en dat is gelukt. Alleen op parket hoor je soms wat extra geluid door de harde ondervloer. De stofzuiger van Philips heeft geoptimaliseerde luchtkanalen, buffers en een stille motor. Hierdoor val je anderen niet lastig als je aan het stofzuigen bent.

Ergonomie

In de handgreep is een stofborstel bevestigd, hierdoor heb je deze altijd bij de hand zodra je hem nodig hebt. De stofzakken zijn 4 liter, waardoor je deze niet constant hoeft te legen. De speciale S zakken zorgen ervoor dat je geen zuigkracht verliest zodra ze vol raken en zijn makkelijk dicht te maken zodra ze vol zijn door het afsluitmechanisme. De stofzuiger heeft een grote actieradius van 12 meter, waardoor je niet telkens van stopcontact hoeft te wisselen. Er is een beugel aanwezig waardoor je de stofzuiger makkelijk kan optillen in hem niet overal heen hoeft te rollen.

Allergie filter

Het is belangrijk dat de lucht die uitgestoten wordt gefilterd is. Het speciale Clean Air filtersysteem vangt 99,9% fijnstof op. Dit betreft onder andere pollen, haar van huisdieren en huisstofmijt. Dit maakt het de ideale stofzuiger voor mensen met allergieën. De stofzuiger heeft een allergievriendelijk certificaat van ECARF.

7.5 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
7.1
Zuigkracht harde vloer
8.0
Gebruiksvriendelijkheid
6.6
Onderhoud
8.1
Voordelen
  • Geschikt voor harde vloeren.
  • Stille stofzuiger.
Nadelen
  • Minder geschikt voor tapijt.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

17 + zes =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken