Inventum ST306RZA

€67,62 €99,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Deze Inventum stofzuiger is ideaal voor een kleinere ruimte met harde ondergrond. Voor mensen met een allergie is dit ook zeker een goede aankoop door het goede allergie filter. De stofzuiger heeft een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Zuigkracht

Deze stofzuiger heeft een motor vermogen van 700 Watt, dit is precies hetzelfde als het gemiddelde van 700 Watt dat de meeste hebben. Op harde ondergronden heeft hij een zeer sterke zuigkracht. De rating die hiervoor gegeven is is een A. De score voor tapijt is een D. Dit houdt in dat hij niet geschikt is voor een huis met veel tapijt. In dat geval kan je deze stofzuiger beter links laten liggen. Uit onze test blijkt voor harde vloeren dat hij 86 scoort, dit is een prima score. Op tapijt scoort hij 67, wat betekent dat hij mager tot slecht presteert op tapijt. Helemaal als je dat combineert met zijn vermogen.

Accessoires

Deze Inventum ST306RZA wordt geleverd met een combizuigmond, kierenzuigmond en een meubelborstel. De combizuigmond is voor de harde vloeren prima. De kierenzuigmond zorgt dat je alle moeilijk bereikbare plekjes ook schoon krijgt. De meubelborstel is ideaal voor het reinigen van je gordijnen en meubels. De stofzuigerstang is iets langer als normaal, waardoor deze ook geschikt is voor lange mensen.

Geluid

Deze stofzuiger is niet super lawaaierig en heeft op zijn maximale stand 69 dB. Hierdoor is het te classificeren als stille stofzuiger. Normaal ligt deze waarde namelijk ronde de 72 dB.

Ergonomie

Deze stofzuiger is compact en zeer geschikt voor kleinere ruimtes. Hij heeft een poespas en dit valt ook terug te zien in de prijs. Een product waarvan het maar een doel heeft en dat is vuil en stof opzuigen. Er is door zijn compactheid wel een groot nadeel. De stofzak is 1,9 liter wat inhoudt dat deze regelmatig vervangen dient te worden. De snoerlengte is 7 meter, dit is vergelijkbaar met andere stofzuigers. Er is een actieradius van 10 meter. Dit zorgt er wel voor dat je vaker van stopcontact dient te wisselen. Het is een lichtgewicht stofzuiger met zijn 5 kg. Normaal is dit gemiddeld 6 kg.

Allergie filter

Deze stofzuiger beschikt over een zeer goed allergie filter, namelijk de HEPA 13. Dit filter filtert 99,95% van alle stofdeeltjes. De stofuitstootklasse is hiermee A, wat betekent dat het de beste op de markt is.

Kortom

Zoek je een leuke, compacte, lichtgewicht, goed voor harde ondergronden, kleinere ruimtes en goedkope stofzuiger? Kies dan voor deze Inventum. Wil je veel tapijt gaan stofzuigen of grotere ruimtes? Dan zijn er beter opties beschikbaar.

7.3 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
6.7
Zuigkracht harde vloer
8.6
Gebruiksvriendelijkheid
6.9
Onderhoud
7.1
Voordelen
  • Geschikt voor harde vloeren.
  • Goedkoop.
  • Stille stofzuiger
Nadelen
  • Minder geschikt voor tapijt.
  • Gemiddelde vermogen.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

twintig + 7 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken