Dirt Devil Gator M137 Hond & Kat

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

De Dirt Devil Gator M137 Hond & Kat is geschikt precies voor wat zijn naam al aangeeft. Het schoonmaken van het interieur van huis, boot, caravan als het aankomt op katten -of honden haren is geen enkel probleem en zelf kattengrit en dergelijke kan goed opgeruimd worden met deze kruimeldief. ondanks het feit dat hij precies doet wat de naam aangeeft valt hij toch om meerdere aspecten wat tegen. Vooral de lange tijd die nodig is om te laden en het gewicht van de kruimeldief vallen zwaar tegen en werken een hoge eindscore tegen.

Zuigkracht

Met een totaal vermogen van 27W en een luchtwatt van 10W scoort deze kruimelzuiger goed.  Het gemiddelde luchtwatt ligt op 14W, maar voor het schoonmaken en reinigen van troep van huisdieren perfect geschikt. Een solide 75 score.

Batterij

De batterij gaat net zo lang mee als de gemiddelde tijd uit ons onderzoek (10min) en dat dient genoeg te zijn om zijn werk goed te doen. De oplaadtijd is met 16uur weer extreem lang en ook al is 1x per dag de honden haren opzuigen vaak genoeg toch verwachten we meer van zo’n gerenommeerd merk. Een score niet hoger dan 52 helaas.

Extra’s

De Dirt Devil Gator M137 Hond & Kat komt met een uitschuifbare zuigmond ingebouwd en tevens heeft hij een gemotoriseerde mini borstel, maar daar is ook alles wat er als extra aangemerkt zou kunnen worden. Voor deze prijs hadden er waarschijnlijk nog wel een paar opties bij gemogen. Een 43 score in dit geval dus.

Conclusie

De Dirt Devil Gator M137 Hond & Kat doet wat er van hem gevraagd wordt als je hem gebruikt voor het schoonmaken van oppervlaktes aangaande haren en andere aanverwante dieren rommel. Wat dat betreft zouden we een algehele score van 80 kunnen geven. Helaas komen we niet hoger uit dan 56, omdat het laden erg lang duurt, het toestel behoorlijk zwaar is met meer dan 1,6kg en omdat de kruimeldief erg luidruchtig is. Gebruik je hem alleen voor het incidentele kruimeldieven werk en voor honden en katten haren dan is het een goed apparaat. Verwacht echter geen wonderen met zijn ultra kleine reservoir (slechts 200ml) en zwaar gewicht.

5.7 Total Score
Testrapport

Zuigkracht
7.5
Accu
5.2
Gebruiksvriendelijkheid
4.3
Voordelen
  • Geschikt voor haren van huisdieren
  • Behoorlijke goede zuigkracht
  • Ergonomisch vormgegeven
Nadelen
  • Behoorlijk prijzig
  • Lange laadtijd
  • Zwaar
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

3 × drie =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken