Philips Performer Compact FC8375/09

€91,75

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips FC8375/09 Performer Compact Stofzuiger - €91,75

Als je opzoek bent naar een compacte, lichtgewicht stofzuiger dan zit je goed met deze Philips. Hij is perfect geschikt voor kleine ruimtes. En doordat hij zeer compact is, neemt hij weinig ruimte in als je hem opbergt.

Zuigkracht

De stofzuiger heeft een 750 Watt motor. Hierdoor heeft hij voor een compacte stofzuiger een zeer sterke draagkracht. Er wordt gebruik gemaakt van de AirFlowMax technologie van Philips. Deze technologie is ontwikkeld, zodat de optimale zuigkracht benut wordt en niet afneemt zodra de zak vol raakt. De technologie is gebaseerd op een uniek geribbeld profiel in de stofkamer voor een maximale luchtstroom, een speciale stofkamercapaciteit waardoor de zak gelijkmatig ontvouwt, en geavanceerde vezelstructuren waardoor de zak niet verstopt.

Accessoires

De Philips Performer Compact FC8375/09 wordt geleverd met een aantal accessoires. Het TriActive standaardmondstuk, een mondstuk voor harde vloeren, een spleetmondstuk en een zachte borstel. Het TriActive mondstuk is ontwikkeld om het tapijt tot op grote diepte te reinigen, op grotere stukken wordt al het stof makkelijk opgezogen door de grotere opening aan de voorzijde en het heeft twee zijborstels om stof dicht langs muren en meubilair op te zuigen. Alle accessoires zijn geïntegreerd in de stofzuiger, zodat het geen extra ruimte in beslag neemt.

Geluid

Dit is een van de grootste minpunten van deze stofzuiger. Hij maakt helaas erg veel lawaai. Dit is iets om rekening mee te houden. Veel geluid zorgt er namelijk voor dat de stofzuiger wat minder geliefd is bij huisdieren, kinderen of slapende mensen.

Ergonomie

De stofzuiger is zeer compact en lichtgewicht. Het snoer is vrij kort, 5 meter. Hierdoor zal je vaker van stopcontact moeten wisselen, iets wat ook het overwegen waard is of je dat prettig vind of niet. Voor kleine ruimtes is dit uiteraard geen probleem. Er zijn ActiveLock koppelingen, waardoor je makkelijk je opzetstukken kunt wisselen. Dit betekent dat je minder moet bewegen voor deze handelingen.

Allergie filter

Deze Philips wordt standaard geleverd met een Clean Air filter. Hij is minder geschikt voor mensen met een allergie, omdat hij meer fijnstof uitstoot dan vele andere stofzuigers.
Kortom, een compacte en handige stofzuiger met zak met wat minpuntjes. Hij is wat lawaaierig, heeft een kort snoer en stoot meer fijnstof uit dan andere stofzuigers. De vraag is alleen, of dat een probleem is of dat deze minpuntjes voor jou niet uitmaken. Dit blijft namelijk een persoonlijke keuze.

7 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
6.2
Zuigkracht harde vloer
9.3
Gebruiksvriendelijkheid
6.2
Onderhoud
6.3
Voordelen
  • Geschikt voor harde vloeren.
  • Goedkoop.
Nadelen
  • Minder geschikt voor tapijt.
  • Duur.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

twee × vijf =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken