BLACK+DECKER DVJ315B

€75,25

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Black & Decker DVJ315B-QW Kruimeldief - €75,25

“Wat een mooi apparaat!”, een veelgehoord commentaar als je de BLACK+DECKER DVJ315B van stal haalt. Deze mooi vormgegeven kruimelzuiger werkt goed om vrijwel elk kruimeltje of haartje op te pikken. Zijn uitschuifbare kieren zuigmond is ideaal om moeilijk te bereiken ruimtes schoon te maken. Hij heeft een cyclonisch vuilverwerkingssysteem waardoor vuil niet direct het filter zal doen verstoppen. Zijn afneembare opvangbak is makkelijk schoon te maken en weer terug te plaatsen. Deze opvangbak is met 500 gr zeker niet gering en dit is genoeg voor vrijwel elke ruimte in een huis, boot, caravan of auto.

Zuigkracht

De DVJ315B presteert net wat minder qua zuigkracht dan de gemiddelde kruimeldief die wij hebben getest. De DVJ315B heeft een vermogen van 16.2 Watt waarvan een lucht watt van 7 Watt. Hierdoor eindigt hij met een score van 75 voor zuigkracht.

Batterij

De Lithium-ion batterij van deze kruimeldief is behoorlijk goed. Je zou zelfs kunnen zeggen dat, met zijn 15 min capaciteit, hij tot de besten in zijn soort behoort. Een gemiddelde kruimeldief kan meestal maar rond 10.6 min zijn werk doen. Tel daarbij op de erg korte laadtijd en het is gemakkelijk om te zien waarom eigenaren van deze kruimeldief hem graag van de wand of tafel rukken om snel even wat schoon te maken. De gemiddelde laadtijd is slechts 4 uur en daarmee behoort de BLACK+DECKER DVJ315B tot de snelst-ladende kruimeldieven op dit moment op de markt.
Hierdoor scoort de BLACK+DECKER DVJ315B een 82 op dit sectie van onze analyse.

Extra’s

Helaas komt de BLACK+DECKER DVJ315B niet met een hoop extra’s. Afgezien van het uitschuifbare mondstuk zijn er weinig “extra’s” te vermelden. Dit is voor deze prijs een klein nadeel en dient zeker meegenomen te worden in de overweging om een kruimeldief te kopen. Een voordeel is wel dat de kruimeldief uitgerust kan worden met een bepaald merk geurfilters, waardoor na elke schoonmaak beurt de schoongemaakte ruimte lekker zal ruiken.

Conclusie

Als je gewend bent aan stijl en klasse in je huis dan is deze kruimeldief een ware topper. Hij heeft een erg mooi en licht design, waardoor hij niet uit het zicht opgeslagen hoeft te worden. De prijs is pittig voor een kruimeldief, maar zijn kwaliteiten zijn overduidelijk. Met een snel oplaadbare batterij en behoorlijk vermogen behoort hij zeker in tot de betere kruimeldieven met een eindscore van 72.

Een perfecte kruimeldief voor consumenten die een kruimeldief zoeken die voornamelijk lang werkzaam kan zijn, en hem vaak zullen gebruiken. Ligt je prioriteit op zuigkracht, dan is het handig om elders te kijken.

7.2 Total Score
Testrapport

Zuigkracht
7.5
Accu
7.8
Gebruiksvriendelijkheid
6.2
Voordelen
  • Ergonomisch design
  • Laadt snel
  • Mooie vormgeving
  • Goed batterij verbruik
Nadelen
  • Behoorlijk prijzig
  • Veel geluid tijdens gebruik
  • Weinig extra's
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

13 − zeven =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken