Meest Verkochte
De Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine

De Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine

€218,00

Best deal at: fonq.nlfonq.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine Stofzuiger - €218,00

Deze stofzuiger kwam uit de Consumentenbond test van 2018 als beste getest. Ondanks dit gegeven is de stofzuiger zeker niet energiezuinig in vergelijking met andere stofzuigers. Wat deze stofzuiger wel goed doet is duidelijk in zijn zuigkracht, het is een krachtig apparaat die goed presteert op tapijt, en extra goed op harde vloeren.

Er valt ook niet te zeggen dat hij geluidloos is en scoort wat hoger dan het gemiddelde 72 dB. Wel heeft deze Miele heeft wel een mooi design voor de liefhebber hiervan.

Zuigkracht

De stofzuiger heeft motor met een vermogen van 550 Watt. Echter is dat nauwelijks te merken als we kijken naar hoe hij presteerde qua zuigkracht. De Complete C3 Black Diamond EcoLine presteert ongeloofelijk goed qua zuigkracht. Zelfs op hoogpolige tapijten had deze stofzuiger vrijwel geen moeite met zijn werk doen. Mede hierdoor heeft hij ook hoge scores behaald in deze sectie. Wat wel tegenviel was hoe zuinig deze Miele is. Een energielabel van C is vrijwel niet meer te denken in 2019, waar A al niet als een zuinige stofzuiger wordt gezien.

Accessoires

Deze Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine wordt standaard geleverd met een combizuigmond, kierenzuigmond, meubelborstel en een reliëfborstel van natuurhaar. De reliëfborstel is ideaal voor het afstoffen van kwetsbare oppervlakken zoals fotolijsten. De kierenzuigmond zorgt dat je ook op moeilijk bereikbare plekken kan komen. De meubelborstel is ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.

Geluid

De stofzuiger is niet erg stil, waardoor je al snel anderen stoort als je aan het stofzuigen bent. Voor sommigen is dit geen probleem, voor anderen wel. Belangrijk om rekening mee te houden als je je keuze maakt. Hij maakt op zijn maximale stand 76 dB geluid.

Ergonomie

De stofzuiger heeft een mooi design, maar is erg zwaar en weegt 7.3 kg. Dat is wel 1.3 kg zwaarder dan de gemiddelde stofzuiger. Alle accessoires zitten geïntegreerd in de stofzuiger, waardoor je alles bij de hand hebt en geen extra opbergruimte nodig hebt. Het snoer is 8,5 meter. Dit is een prima lengte vergeleken met andere stofzuigers (gemiddelde lengte is 7.7m), hierdoor hoef je niet constant te wisselen van stopcontact. Er is een automatisch oprolsysteem voor het snoer. Met een druk op de knop wordt hij automatisch opgerold. De stofzak heeft een inhoud van 4 liter, waardoor je deze niet constant hoeft te vervangen.

Allergie filter

Er is een Clean Air filter aanwezig, wat deze stofzuiger zeer geschikt maakt voor mensen met een allergie. De stofuitstootklasse is de beste die je kan vinden onder stofzuigers.

Kortom

De Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine is een top presterende stofzuiger met zak die geschikt is voor mensen met een allergie. Het is een stofzuiger die een mooi ontwerp heeft qua design. Het probleem is dat het ook een dure stofzuiger is, die daarnaast ook niet erg zuinig is. Hierdoor is hij niet geschikt voor iedereen.

8.3 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
9.0
Zuigkracht harde vloer
9.3
Gebruiksvriendelijkheid
6.5
Onderhoud
8.3
Voordelen
  • Best getest Consumentenbond 2018
  • Geschikt voor harde vloeren.
  • Geschikt voor tapijt.
Nadelen
  • Duur.
  • Luid.
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

dertien + vier =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken