Philips Performer Expert FC8723/09

€179,99

Best deal at: coolblue.nlCoolblue
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips FC8723/09 Performer Expert - €179,99

Een vrij compact en lichte stofzuiger die perfect is voor woningen met alleen een harde vloer. De Philips Performer Expert FC8723/09 kwam uit onze test als een van de beste stofzuigers met zak door zijn ongelooflijke goede prestatie op harde vloeren. Het is een stofzuiger die ook eerder is bekroond door de Consumentenbond en een ruim positieve ervaring heeft online door andere gebruikers.

Zuigkracht

De stofzuiger heeft een 650 Watt motor. Hij doet zijn werk zuinig en heeft een energielabel van A. De Performer Expert FC8723/09 presteerde uit onze test heel erg goed op harde vloeren en heeft hiervoor ook een score van 100. Wat ons opviel was dat door de TriActiveMax-stofzuigermond hij gemakkelijk door harde vloeren glijdt terwijl er geen verlies is te merken in zuigkracht. Hierdoor ben je ook een stuk sneller klaar met stofzuigen. Wel komt daar wel bij dat hij niet gelijkwaardig presteert op tapijt, en hierdoor qua balans weer punten inlevert.

Accessoires

De Philips Performer Expert FC8723/09 wordt zoals eerder gemeld geleverd met het TriActiveMax-combiborstel. Daarnaast krijg je er nog wat meer accessoires bij zoals een spleetmondstuk, 2-in-1 mondstuk en een klein mondstuk.

Geluid

Naast zijn prestatie op tapijt is dit een ander groot minpunt van deze stofzuiger met zak. Hij is namelijk luider dan de gemiddelde stofzuiger en is gemeten op 75 dB ( gemiddelde ligt op 72 dB). Dit is iets om rekening mee te houden, helemaal als je huisdieren hebt thuis.

Ergonomie

De stofzuiger is zeer compact en weegt bijna een kilo minder dan de gemiddelde stofzuiger met een totaal gewicht van 5 kg. Deze stofzuiger heeft een vrij lange snoer van 8 meter waardoor je gemakkelijk gebruik van de stofzuiger kan maken in grote ruimtes zonder dat je steeds de kabel moet verplaatsen.

Allergie filter

Deze Philips wordt standaard geleverd met een HEPA 13 filter wat 99.5% van alle stof en vuil tegenhoudt. Daarnaast is deze stofzuiger ook gecertificeerd door European Centre for Allergy Research Foundation (ECARF). Ideaal als je een allergie hebt of huisdieren.

Kortom, een compacte en leuke stofzuiger voor harde vloeren met wat minpuntjes.

8.2 Total Score
Testrapport

Zuigkracht tapijt
6.4
Zuigkracht harde vloer
10
Gebruiksvriendelijkheid
8.0
Onderhoud
8.2
Voordelen
  • Geschikt voor harde vloeren.
  • Licht.
Nadelen
  • Minder geschikt voor tapijt.
  • Luid.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

3 + 4 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken