Rowenta Smart Force Essential RR6927

211,99

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Rowenta Smart Force Essential RR6927 - 211,99

De Rowenta Smart Force Essential RR6927 is een robotstofzuiger voor harde vloeren die uitgerust is met gemotoriseerde borstel en zijborstels zodat ook hoekjes goed schoongemaakt worden. Op het toestel zitten drie schoonmaakprogramma’s: de willekeurige kamermodus waarbij de robot willekeurig door één kamer rijdt gedurende 30 minuten, de willekeurig modus voor het hele huis of verdieping en een rand modus waarmee de randen en plinten schoongemaakt worden. De bediening verloopt via de knop op de robot zelf of via de afstandbediening en maakt het mogelijk om een vaste planning in te stellen. Na het stofzuigen keert de robotstofzuiger zelf terug naar zijn laadstation om de batterij op te laden. Het stofreservoir leegmaken kan hij niet zelf.

Wat zegt de consument

In een huis met vlakke ondergrond en harde vloeren levert de Rowenta Smart Force Essential RR6927 prima werk. Ook voor het opzuigen van dierenharen werkt hij prima en de batterij gaat voldoende lang mee. De drie programma’s waarmee het toestel is uitgerust zijn precies voldoende en doen wat ze moeten doen. Prijs kwaliteit is dit een goed toestel. De bediening verloopt niet via de app en je hebt geen dekkingskaart zoals je dat bij duurdere toestellen wel hebt maar je betaalt ook minder voor de Rowenta Smart Force Essential RR6927. De batterij gaat ruim twee uur mee en wat helemaal handig is, is dat de robot zelf terug naar zijn laadstation rijdt na zijn schoonmaakwerk.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Coolblue.nl: 8.0/10 uit 71 reviews
 • Bol.com: 3.9/5 uit 36 reviews
 • BesteProduct.nl: 8/10 uit 22 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

77/100: De Rowenta Smart Force Essential RR6927 levert sterke zuigprestaties op harde ondergronden. Waar de luchtwatt van de gemiddelde robotstofzuiger slechts 9,7 bedraagt, bedraagt die bij de Rowenta Smart Force Essential RR6927 maar liefst 22! Qua zuigkracht kan dit tellen! Het toestel rijdt willekeurig door de schoon te maken ruimtes zonder een intelligente schoonmaakroute te maken en beschikt niet over een dweilfunctie. Wel kan je een tijdschema instellen zodat er schoongemaakt wordt op de momenten dat het jou het beste uitkomt. Het toestel produceert met 65 decibel wel meer geluid dan de gemiddelde robotstofzuiger die maar 60,9 decibel produceert.

Gebruiksgemak

70/100: De Rowenta Smart Force Essential RR6927 is een eenvoudigere robotstofzuiger die heel fijn is om mee te werken. Je kan hem dan wel niet van op afstand bedienen met een mobiele applicatie maar je kan wel een tijdschema instellen aan de hand van de afstandbediening of via de knoppen op het toestel. Wanneer de batterij leeg is tijdens of na het schoonmaken keert de robot automatisch terug naar zijn laadstation. Wat je wel zelf moet doen is het stofreservoir leegmaken.

Batterij

91/100: De Rowenta Smart Force Essential RR6927 is uitgerust met een heel sterke batterij die maar liefst 150 minuten onophoudelijk kan stofzuigen. In vergelijking met de gemiddelde robotstofzuiger die maar 105,2 minuten batterijtijd heeft is dit dus een pak langer. Helaas heeft Rowenta niet de link gelegd dus de gebruikstijd en de grote van het stofreservoir dat voor dit model maar 0.25 liter volume heeft, de helft van de gemiddelde robotstofzuiger. Ook opladen duurt een pak langer dan bij de gemiddelde robotstofzuiger. Die heeft 209,7 minuten nodig, de Rowenta Smart Force Essential RR6927 360 minuten.

Specificaties via Rowenta.nl:

 • Vermogen: 100 watt
 • Volume van het stofreservoir: 0,25 liter
 • Gebruikstijd: 150 min
 • Oplaadtijd: 360 min

Verdict

De Rowenta Smart Force Essential RR6927 is een geschikte robotstofzuiger voor mensen die uitsluitend harde vloeren in hun woning hebben en enkel met drempels tot 1,4 centimeter hoog. Het is een minder vernuftige robot, in die zin dat je hem bediend met een afstandsbediening of via de robot zelf en niet via een mobiele applicatie. Vooral mensen die minder vertrouwd zijn met de laatste moderne technologie gaan zich hierdoor sneller aangetrokken voelen tot de Rowenta Smart Force Essential RR6927.

7.9 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
7.7
Batterij
9.1
Gebruiksgemak
7.0
Voordelen
 • Krachtige zuigkracht.
 • Ideaal voor harde vloeren.
 • Kan lang stofzuigen.
Nadelen
 • Luid.
 • Kleine stofreservoir.
 • Geen dweilfunctie.
 • Geen intelligente schoonmaakpatroon.
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

3 × vier =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken