ILIFE V8s

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: ILIFE V8s - Robotstofzuiger - €0,00

Ben je op zoek naar een robotstofzuiger die je kan helpen bij veel van het schoonmaakwerk, zowel nat als droog? De iLife V8s robotstofzuiger zou wellicht interessant voor je kunnen zijn. Met dit model kun je je huis op een gecalculeerd manier schoonmaken. Dit model gebruikt een lazer om te zien waar het apparaat op dat moment is, en of het model de route aan moet passen. Ook kun je gebruik maken van het creëren van een virtuele muur. Met dit model kun je verschillende typen vloeren reinigen, dus het is interessant voor verschillende mensen.

Wat zegt de consument?

Apparaat doet wat het moet doen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De dweilfunctie is redelijk, maar voor hardnekkige vlekken moet je nog wel even zelf een mop pakken. Dat is logisch, want de robot heeft alleen zijn eigen gewicht van ongeveer twee kilo. Verder heeft het model een laag geluidsniveau. Makkelijk in gebruik en goede zuigkracht met een goede dweilfunctie. Sterke motor. Gaat makkelijk van stenen vloer op tapijt. Doet zijn
werk als stofzuiger uitstekend. Vergeet geen stukje, kan heerlijk in de tuin zitten terwijl hij werkt.
Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 5.0/5 uit 4 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

51/100: Om de zuigprestatie te beoordelen kijken we in onze test naar een aantal verschillende factoren. De luchtwatt en het vermogen zijn daarbij de belangrijkste factoren in onze test. De balans tussen deze twee waarden zorgt voor wat wij de zuigprestatie noemen. Het vermogen is 22, en de luchtwatt score is 6. Daarmee is de zuigprestatie wat onder de maat.

Gebruiksgemak

90/100: Het gebruiksgemak van dit model is erg goed. Het apparaat kan volledig autonoom werken en slaat geen stuk van de kamer over. Het kan zowel zuigen als dweilen. Daarnaast keert dit model automatisch terug naar het basisstation als de batterij bijna leeg is. Op deze manier hoef je zelf dus in principe nooit het apparaat opnieuw in de lader te zetten.

Batterij

80/100: De batterij van dit model is prima. Het model kan 100 minuten gebruikt worden, en hoeft voor die tijd maar 200 minuten op te laden. Je kan dus de hele dag door dit apparaat gebruiken, een prima specificatie voor dit model.

Specificaties via iliferobot.com:

  • Vermogen: 22 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.3 liter
  • Gebruikstijd: 100 min
  • Oplaadtijd: 200 min

Verdict

Een zeer goede keuze voor mensen die zoeken naar een model dat veel verschillende ondergronden aankan, nat en droog kan reinigen, en volledig autonoom kan werken. We kijken in deze test ook altijd naar de prijs/kwaliteitverhouding. Dit model is redelijk prijzig, maar je krijgt er een hoop voor terug. Als we dan toch een minpuntje moeten noemen, dan is het dat de zuigkracht beter kan.

7.4 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
5.1
Batterij
8.0
Gebruiksgemak
9.0
Voordelen
  • Volledig autonoom
  • Nat en droog
Nadelen
  • Zuigkracht had beter gekund
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

drie × drie =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken