iRobot Roomba i7

€619,00

Best deal at: expert.nlexpert.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Irobot Roomba i7 (7158) robot stofzuiger - €619,00

Ben je op zoek naar een geavanceerde robotstofzuiger die veel schoonmaakwerk in het huis van je kan overnemen? Deze iRobot Roomba i7 is een model dat van veel markten thuis is, maar waar ook zeker een prijskaartje aan hangt. Dit model beschikt onder anderen over een automatische vuilafvoer, een zijborstel die speciaal ontworpen is om randen en hoeken te vegen, en kan automatisch zichzelf opladen. Met al deze functies wordt je een hoop schoonmaakwerk ontnomen, en dit kan prettig zijn voor elk huishouden.

Wat zegt de consument?

We hebben ons hulpje nu 2 weken in huis, en we vinden het apparaat geweldig.
We hebben ons de eerste malen verwonderd waar de robot overal kan komen en waar dit apparaat overheen kan. Het lijkt er zelfs op dat dit model de vloermatten extra mee pakt.
Ook zuigt deze robotstofzuiger alle kleine honden haren op die sommige stofzuigers zelfs laten liggen. Met de app kun je dingen vermijden zoals voer en waterbakken van de hond en de houtkachel. Ook de keuken reinigen na het eten koken kan zonder dat hij het hele huis doet

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 5/5 uit 9 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

71/100: De zuigprestatie is wellicht het belangrijkste onderdeel van een robotstofzuiger. Dit komt omdat de zuigkracht voor een groot deel bepaald wat een apparaat wel- en niet kan opzuigen. Hoe hoger de zuigkracht, des te efficiënter kan het apparaat reinigen. De zuigkracht wordt gemeten door het vermogen tegen de luchtwatt score af te zetten. Het vermogen van dit apparaat is 50 Watt, en de luchtwatt score is 12. Daarmee komt dit model tot prima zuigprestaties.

Gebruiksgemak

80/100: Deze robotstofzuiger heeft een prima gebruiksgemak. Dit is natuurlijk ook een essentieel onderdeel voor een robotstofzuiger. Een aantal onderdelen die dit model gebruiksvriendelijk maken, zijn onder anderen dat het apparaat automatisch te werk gaat, zelf kan beslissen waar het wel of niet heen gaat, en dat het zichzelf leegt in een afgesloten zak.

Batterij

66/100:De batterij van dit model is belangrijk, maar omdat dit model zichzelf kan opladen misschien niet zo relevant als van andere modellen. Dit model heeft een gebruikstijd van 75 minuten, en hoeft daarvoor maar 90 minuten op te laden.

Specificaties via zoefrobot.nl:

  • Vermogen: 50 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.4 liter
  • Gebruikstijd: 75 min
  • Oplaadtijd: 90 min

Verdict

Dit model is erg prijzig, en je mag er dan ook zeker wat van verwachten. De iRobot Roomba i7+ kan een hoop, en heb je het apparaat eenmaal geïnstalleerd, dan heb je er effectief geen omkijken meer naar: het apparaat kan volledig zelfstandig te werk gaan, op verschillende ondergronden, en kan ook nog eens zelf zijn eigen afval legen.

7 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
7.1
Batterij
6.0
Gebruiksgemak
8.0
Voordelen
  • Nat en droog
  • Leegt zichzelf
  • Laadt zichzelf op
Nadelen
  • Prijzig
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

elf + zeventien =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken