Zoef Robot Jannie JS800W

€237,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Zoef Robot Jannie JS800W - Robotstofzuiger - APP - Dweilt - Glazen top - €237,00
Price history
×
Price history for Zoef Robot Jannie JS800W - Robotstofzuiger - APP - Dweilt - Glazen top
Latest updates:
 • € 237,00 - 23 november 2022
 • € 329,95 - 2 november 2022
Since: 2 november 2022
 • Highest Price: € 329,95 - 2 november 2022
 • Lowest Price: € 237,00 - 23 november 2022

Maak kennis met Jannie, een lid van de Zoef Robot familie. Jannie is een robotstofzuiger die je op drie manieren bedienen: via de knop op de robot zelf, via een afstandsbediening of via een mobiele applicatie. Zo spreekt het toestel een breed publiek aan. Jannie ziet er met haar glazen top ook nog eens heel erg mooi en stijlvol uit. De onderkant bestaat uit een grote borstel die het stof moeiteloos opneemt en een waterreservoir. Jannie kan immers ook excellent dweilen! Jannie kan ook perfect geprogrammeerd worden en je kan haar een vast tijdschema opleggen. Een ideale bondgenote voor in huis!

Wat zegt de consument

Jannie in huis halen is een echte verrijking. Ze levert mooi werk af zodat je zelf meer vrije tijd hebt en je kan thuiskomen in een schoon huis. Ze rijdt systematisch rond en heeft nog geen ongelukken gemaakt. Ze botst nergens tegen of valt nergens af. Het is ook helemaal geen storend element om haar bijvoorbeeld in je woonkamer te hebben staan. Haar glazen top is heel erg stijlvol. Ze werkt stil en lang. De batterij gaat meer dan twee uur mee en wanneer deze leeg is keer Jannie naar haar laadstation om op te laden. Ook het stofreservoir dat je zelf moet leegmaken is zeker voldoende groot.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Coolblue.nl: 8.4/10 uit 4 reviews
 • Bol.com: 4.9/5 uit 5 reviews
 • Tweakers.net: 3.9/5 uit 12 global.techradar.com: 4/5 uit 1 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

57/100:   De Zoef Robot Jannie JS800W levert geen sterke zuigprestaties. Wanneer je haar zuigprestaties vergelijkt met de concurrentie ligt haar waarde van 7 luchtwatt zelfs onder het gemiddelde van 9,7 luchtwatt. Het feit dat de robot is uitgerust met een dweilfunctie verhoogt haar score enigszins omdat dit toch een extra troef is. Ook kan je de robot een tijdschema opleggen zodat hij systematisch schoonmaakt op dezelfde dagen of tijdstippen. Dit zal er dan voor zorgen dat je ontspannen thuis komt in een schoon huis. Positief aan de Zoef Robot Jannie JS800W robotstofzuiger is ook dat hij op een intelligente manier schoonmaakt en dus netjes lijnen volgt in plaats van willekeurig door de ruimte te rijden. Hierdoor slaat hij geen centimeter over en heb je een beter schoonmaak resultaat.

Gebruiksgemak

90/100:   Omdat het toestel eigenlijk alles zelf doet op het legen van zijn stofreservoir na krijgt hij goede punten voor gebruiksgemak. Er kan een tijdschema ingesteld worden om de robot telkens op dezelfde dag of vaste tijdstippen te laten schoonmaken waardoor de gebruiker hier niet telkens opnieuw aan hoefte te denken. Een de robot in werking is doet hij alles zelf: hij maakt systematisch de ruimte schoon en keert nadien zelf terug naar zijn laadstation om de batterij opnieuw op te laden.

Batterij

90/100:   Een hoge score is er ook voor de batterijprestaties. De batterij van de Zoef Robot Jannie JS800W gaat met een gebruikstijd van 150 minuten maar liefst drie kwartier langer mee dan de batterij van de gemiddelde robotstofzuiger. Dit in combinatie met een stofreservoir van 0,5 liter maakt dat je het toestel dus zorgeloos enkele uren kan laten schoonmaken zonder er naar om te kijken. Het opladen van de batterij duurt wel langer als bij de gemiddelde robotstofzuiger: de Zoef Robot Jannie JS800W heeft hier 300 minuten of 5 uur voor nodig, de gemiddelde robotstofzuiger maar 209,7 minuten.
Specificaties via Zoefrobot.nl:

 • Vermogen: 28 watt
 • Volume van het stofreservoir: 0,5 liter
 • Gebruikstijd: 150 min
 • Oplaadtijd: 300 min

Verdict

Jannie is een robotstofzuiger die een breed publiek kan behagen: Ze is stil, mooi en haar prijs is meer dan correct als je deze afweegt met haar specificaties en functies. Jannie kan bijvoorbeeld naar stofzuigen ook dweilen en werkt volledig autonoom. Er zijn uiteraard betere robotstofzuigers op de markt, robotstofzuigers die dan vooral hoger scoren op gebied van zuigkracht, maar deze beschikken dan misschien niet over een dweilfunctie.

7.9 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
5.7
Batterij
9.0
Gebruiksgemak
9.0
Voordelen
 • Stil.
 • Fraai ontwerp.
 • Kan ook dweilen.
Nadelen
 • Zwakke zuigkracht.
 • Duur.
Geef je mening  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

zeventien − 11 =

Vergelijk items
 • Total (0)
Vergelijken