TROTEC VC 10 E

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs

Niet iedereen heeft een even groot budget in de zoektocht naar een kruimeldief, of gaat een kruimeldief even vaak gebruiken. Een goedkoper model is in die gevallen dan ook een goede keuze. Bij goedkopere modellen zijn we altijd extra benieuwd naar de functionaliteit, omdat als deze vergelijkbaar is met duurdere modellen, dit een goede reden zou kunnen zijn om het goedkopere model te verkiezen. Laten we kijken hoe de Trotec VC-10E uit onze test komt.

Wat zegt de consument?

In de reviews die we gevonden hebben van dit product geven verschillende klanten aan dat het een prima kruimeldief is, die niet al te veel lawaai maakt en over een goede zuigkracht beschikt. Ook de lage prijs wordt geprezen. We lezen ook dat de opzetslang soms niet zo goed blijft zitten. Wel lijkt men het apparaat handig in gebruik te vinden.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 4.8/5 uit 8 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

88/100: De zuigprestatie van kruimelzuigers beoordelen we op basis van de verhouding tussen het gemeten vermogen en de gemeten luchtwatt score. Voor dit model is die verhouding zeer goed. Het apparaat beschikt over een vermogen van 40 watt, met een luchtwatt score van 14. Hierdoor komt het apparaat tot een prima zuigprestatie.

Gebruiksgemak

60/100: Het apparaat beschikt over een aantal opzetstukken om het gebruik handiger te maken, maar in de praktijk valt dit toch wat tegen. Het plinten opzetstuk bijvoorbeeld zul je in de praktijk niet zo vaak gebruiken, en het lange opzetstuk ook niet. Zonder opzetstuk laat het apparaat wat aan effectiviteit te wensen over. De reiniging van het apparaat is wel gemakkelijk, het apparaat maakt geen gebruik van een stofzuigerzak. Het apparaat kan zowel nat, als droog opzuigen. Dit is voor een model in dit segment een erg goede eigenschap.

Batterij

84/100: De batterij van dit model presteert aardig. Een gebruikstijd van 12 minuten is niet al te lang, maar daarentegen heeft dit model en oplaadtijd van 6 uur, wat voor een kruimeldief in deze prijsklasse niet al te lang is. Je kan het model dus meerdere malen per dag gebruiken.

Specificaties via trotec.com:

  • Vermogen: 40 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.7 liter
  • Gebruikstijd: 12 min
  • Oplaadtijd: 360 min

Verdict

Deze kruimelzuiger biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Dat is goed nieuws voor mensen met een krapper budget, want dit is één van de goedkoopste modellen in onze test. Je krijgt voor je geld een kruimelzuiger met een prima functionaliteit. Het is een model dat zowel nat- als droog kan zuigen, en dat is voor deze prijsklasse een interessant gegeven.
Daarnaast kun je het ook nog eens meerdere malen per dag gebruiken.

7.7 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.8
Accu
8.4
Gebruiksgemak
6.0
Voordelen
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Nat en droog
Nadelen
  • Gebruiksgemak laat te wensen over
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

drie × 1 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken