Rowenta AC 4461 Extenso

€57,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Rowenta AC 4461 Extenso - Kruimelzuiger - €57,99
Price history
×
Price history for Rowenta AC 4461 Extenso - Kruimelzuiger
Latest updates:
  • € 57,99 - 10 augustus 2020
  • € 58,95 - 3 augustus 2020
  • € 55,00 - 27 juli 2020
  • € 49,26 - 20 juli 2020
  • € 59,99 - 13 juli 2020
Since: 13 juli 2020
  • Highest Price: € 59,99 - 13 juli 2020
  • Lowest Price: € 49,26 - 20 juli 2020

Ben je op zoek naar een kruimelzuiger die je gemakkelijk kan schoonmaken en waar je gemakkelijk kieren mee kan reinigen? De Rowenta AC 4461 Extenso is zo’n model. Rowenta is een merk dat veel verschillende soorten apparaten maakt, met name stofzuigers, andere producten voor wooncomfort en producten voor haarstyling.
Het apparaat is gemiddeld geprijsd, laten we kijken of de prestaties van dit apparaat hier bij passen.

Wat zegt de consument?

In de reviews over dit product lezen we verschillende meningen van consumenten over dit product. Uiteraard is dit voor een ieder persoonlijk, maar het uiterlijk wordt geroemd, evenals de zuigkracht en we lezen hier en daar dat het apparaat niet te veel lawaai produceert.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 4.5/5 uit 2 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

87/100:
De zuigkracht van dit model is erg goed. Om de score van de zuigkracht te kunnen beoordelen kijken we naar zowel het vermogen als de luchtwatt score. De verhouding tussen die twee cijfers bepaald deze score. Het vermogen is 36 Watt, en de gemeten luchtwatt score is 13. Een zeer goede verhouding, die voor een prima zuigkracht zorgt. Bij normaal gebruik meten we 77 decibel aan geluid dat dit model produceert. Dit is een gemiddelde score.

Gebruiksgemak

71/100:
Dit model is niet zo makkelijk in het gebruik als veel andere apparaten, het is niet het lichtste apparaat op de markt, met 1.2 kilo. Het is niet zo handig dat je de filter in het apparaat steeds moet uitwassen, al is dit natuurlijk wel een duurzame oplossing. De muurbevestiging is wel vrij handig. Op deze manier kun je het apparaat gemakkelijk opbergen als je klaar bent met schoonmaken. Het model beschikt over maar één opzetstuk.

Batterij

75/100:
De batterij van dit model is prima, gemiddeld in onze test. Met 12 minuten is de gebruikstijd niet al te lang, maar het zou in principe genoeg moeten zijn om de meeste viezigheid op te vegen. De oplaadtijd is wel erg lang, met maar liefst 900 minuten. Je moet dus even goed plannen wanneer je wil gaan schoonmaken, want als het apparaat leeg is, kun je het een poos niet meer gebruiken.

Specificaties via rowenta.nl:

  • Vermogen: 36 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.4 liter
  • Gebruikstijd: 12 min
  • Oplaadtijd: 900 min

Verdict

Dit apparaat is op zich prima, maar heeft als nadeel dat er op elk onderdeel wel een ander model beter scoort. Ook de prijs is niet een reden om dit model te kiezen boven een ander apparaat. Het apparaat is op zich handig in het gebruik, maar je hebt slechts de keuze uit één opzetstuk. De lange oplaadtijd is de voornaamste reden om dit apparaat niet aan te schaffen, ondanks dat de specificaties verder prima zijn.

7.8 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.7
Accu
7.5
Gebruiksgemak
7.1
Voordelen
  • Prijs/kwaliteitverhouding
Nadelen
  • Niet de hoogste zuigkracht
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

negen − 2 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken