Alessi SG67 W

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Alessi SG67 W - Kruimelzuiger - €0,00

Als je op zoek bent naar een kruimelzuiger, dan kom je over het algemeen niet bij de meest stijlvolle modellen uit. Kruimelzuigers zijn in essentie ontworpen om functioneel te kunnen zijn, met vaak als tweede vereiste dat dit ook nog eens tegen een vriendelijke prijs kan. Dit model pakt dat anders aan. Deze Alessi kruimelzuiger probeert een mooi design neer te zetten. We zijn benieuwd of dit model ook goede prestaties kan bieden, want anders is deze opzet niet geslaagd.

Wat zegt de consument?

Mijn zus zocht voor haar kerstmis een kruimeldief en die durft dingen nogal te laten slingeren. Deze kruimeldief laat je gewoon bewust rond slingeren omdat die er zo goed uit ziet. Hij ligt ook heel goed in de hand en eens opgeladen doet het apparaat heel goed waar deze voor moet dienen. Bovendien was de geschenkverpakking echt heel mooi. Mijn man vindt ineens dat wij er ook wel één kunnen gebruiken. Mooi design, stoort niet op keukenaanrecht. Neemt kruimels en stof goed op. Twee handige extra zuigmonden bijgeleverd.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 5.0/5 uit 4 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

86/100:
Gelukkig zien we al direct dat dit model niet alleen een mooi uiterlijk kan bieden, maar ook goede prestaties kan bieden. De zuigprestatie van dit model is namelijk erg goed te noemen. De verhouding tussen de luchtwatt score en het vermogen geeft ons inzicht in de zuigprestatie. Het vermogen van dit apparaat is 23 watt, en de luchtwatt score is 9.

Gebruiksgemak

70/100:
Dit model is prima in het gebruik, maar door het ontwerp is het niet al te ergonomisch in het gebruik. Daarnaast is het apparaat vrij zwaar, met 1.5 kilo. Bij het apparaat worden een aantal extra zuigmonden geleverd, zodat het reinigen op verschillende plekken nog makkelijker wordt. Ook kan dit model zowel nat- als droog zuigen.

Batterij

84/100:
Eveneens prima prestaties, ditmaal voor de batterij. De gebruikstijd van het apparaat is nog niet eens zo lang, met 11 minuten. Maar dat je het apparaat in 180 minuten, in drie uur, kan opladen is een prima specificatie. Op deze manier kun je het apparaat op verschillende momenten van de dag gebruiken.

Specificaties via Alessi:

  • Vermogen: 23 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.4 liter
  • Gebruikstijd: 11 min
  • Oplaadtijd: 180 min

Verdict

Dit model is een kruimelzuiger waar we eerst onze bedenkingen bij hadden. Een kruimelzuiger heeft om goed te functioneren namelijk helemaal geen mooi design nodig. Na de test zijn we echter om. Het apparaat presteert behoorlijk goed, en de batterij is ook prima. De prijs/kwaliteit verhouding en wel een klein puntje van kritiek, want het apparaat is wel iets aan de prijzige kant.

8 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.6
Accu
8.4
Gebruiksgemak
7.0
Voordelen
  • Stijlvol
  • Batterijduur
Nadelen
  • Prijzig
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

vijftien − drie =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken