Philips MiniVac FC6149/01

75,99

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips MiniVac FC6149/01 - 75,99

De Philips MiniVac FC6149/01 is één van de smaakmakers in de Philips producten-lijn en het is makkelijk om te zien waarom. Deze kruimeldief werkt, vanwege zijn robuuste vormgeving (en daardoor ook zwaarder gewicht), uitstekend als je een kleine ruimte schoon moet maken of even een klein “ongelukje” op moet ruimen. Zoals het een Philips betaamt, komt de kruimelzuiger met veel extra’s waaronder een kabel om bijvoorbeeld de auto schoon te zuigen. Vanwege de toevoeging van toebehoren aan normale stofzuigers lijkt de tijd voor de kruimeldief voor auto en caravan echter verleden tijd?

Zuigkracht

Er is helemaal niks mis met de prestatie van de Philips MiniVac FC6149/01. Hij zuigt als de beste en vanwege de vele extra toebehoren is elk kruimeltje gemakkelijk te verwijderen. De door ons gemeten luchtwatt van 8 is wel wat lager dan het gemiddelde van onze test (14 Watt). Maar dat is eigenlijk wel lekker, want daardoor blijft de kruimeldief tenminste niet vastgezogen aan de ondergrond. Voor de zuigkracht scoort deze kruimeldief al met al een erg goede 90.

Batterij

De kruimeldief is zeker niet de makkelijkste om op te laden aangezien de laadtijd erg lang is. Dit maakt hem niet heel gebruiksvriendelijk voor mensen die vaak vertrouwen op de kruimeldief om ruimtes en rommel op te ruimen.
De gebruikstijd is ook niet al te hoog met een maximale gebruikstijd van slechts 10/11 min. Dit zorgt er wel weer voor dat als je “verplicht” stof moet zuigen, je dit in ieder geval niet lang hoeft te doen. Ook al is de gebruikstijd gemiddeld 10,6 min voor de door ons geteste apparaten, verwachten we meer van deze Philips met een vermogen van 22 Watt. Helaas dus geen hogere score dan 57.

Geluid

Deze kruimeldief maakt helaas wel wat meer lawaai dan het gemiddelde van 78 dB uit onze test. Deze Philips zorgt namelijk voor een geluid van 81 dB, en dat is wel een beetje een nadeel. Dat betekent dus dat dit product niet geliefd zal zijn in de omgeving van dieren, of geschikt voor een kleine schoonmaak terwijl iemand slaapt. Ook kleine kinderen zullen hier niet al te blij van worden.

Extra’s

Er valt weinig tegenin te brengen als iemand zegt dat Philips goed voor zijn klanten zorgt. De Philips Kruimeldief heeft een groot aantal toebehoren die gebruikt kunnen worden op een makkelijke en gebruiksvriendelijke manier. Een groot voordeel is dat er een langere kabel beschikbaar is, waardoor de batterij gespaard kan worden.
Op deze sectie scoort de MiniVac FC6149/01 wat ons betreft een perfecte 100.

Conclusie

Een echte Philips! Dat is wat er gezegd kan worden over de Philips MiniVac FC6149/01. Hij doet zijn werk en ook nog eens goed. Als je een kruimeldief slechts sporadisch gebruikt is dit de ideale kandidaat. Voor veelvuldig gebruik niet al te geschikt vanwege de slechtere batterij en de lange laadtijd.

Al met al een score van 71, maar als je hem sporadisch wil gebruiken voor een snelle schoonmaakbeurt, dan is dit een uitstekende keuze. Voor veelvuldig en langdurig gebruik raden we deze vrij dure kruimelzuiger niet aan.

7.1 Total Score
Testrapport

Zuigkracht
9.0
Accu
5.7
Gebruiksvriendelijkheid
6.5
Voordelen
  • Grote zuigkracht
  • Veel toebehoren
Nadelen
  • Zwaar apparaat
  • Laag Batterij leven
  • Erg lange oplaadtijd
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

een × twee =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken