Bosch GAS 12V

€71,90

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Bosch GAS 12V - €71,90

Ben je op zoek naar een kruimelzuiger voor het opruimen van stof en overblijfselen van kluswerk? Bosch heeft met dit model een mogelijkheid voor de klussers onder ons. We zijn erg benieuwd of dit model naast dat het er stoer uitziet en klaar lijkt voor wat zwaarder werk, dit ook kan leveren. Met andere woorden: is dit een model dat specifiek anders is dan normale kruimelzuigers, of zijn er specificaties die dit model verschillend en beter maken dan een regulier model?

Wat zegt de consument?

In de reviews van consumenten lezen we dat de zuigkracht prima is en het gebruik als prettig wordt ervaren. Sommige consumenten zeggen dat het openen van het stofreservoir lastig is. Helaas lezen we niets over het specifieke gebruik in een klusomgeving. Vandaar dat we dit verder gaan testen.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 3.7/5 un 3 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

83/100:
De zuigprestatie van dit model is vrij goed. Om de zuigprestatie te beoordelen zetten we het wattage af tegen de lucht watt die we gemeten hebben. Bij dit model is deze 34 Watt om 12 lucht watt. Een zeer goede verhouding. Dit is één van de beste zuigkracht scores die we in onze test gemeten hebben. Daarnaast kijken we naar het geluid dat het apparaat maakt. Dat is 76 dB, gemiddeld in onze test.

Gebruiksgemak

85/100:
En erg fijne kruimelzuiger om te gebruiken in klusomgevingen. Waar we benieuwd naar waren en op hoopten blijkt uitgekomen: deze kruimelzuiger rechtvaardigt een aankoop puur voor gebruik bij het klussen. Het model is ergonomisch ontworpen en beschikt zelfs over een speciale zuigmond voor plinten. Er bevindt zich een filter in het apparaat die je soms moet vervangen, maar door deze filter werkt het apparaat wel effectief. Met een gewicht van ruim onder 1 kilo kun je een poosje het apparaat gebruiken zonder dat deze zwaar gaat voelen.
Dit is prettig, bijvoorbeeld als je de auto aan het reinigen bent.

Batterij

97/100:
De batterij is het sterke punt van deze kruimelzuiger. Je kunt deze 10 minuten gebruiken. Dat is op zich niet zo bijzonder lang, ware het niet dat je dit model maar 10 minuten hoeft op te laden. Dit is verreweg de kortste oplaadtijd die we in onze test zijn tegengekomen.

Specificaties via bosch.com:

  • Vermogen: 34 watt
  • Volume van het stof reservoir: 0.4 liter
  • Gebruikstijd: 30 min
  • Oplaadtijd: 10 min

Verdict

Een zeer goede kruimelzuiger die erg handig is om bij je in de buurt te hebben als je aan het klussen bent. Omdat je tijdens het klussen voortdurend nieuw vuil maakt, is het prettig dat je dit kan blijven reinigen, zonder dat je uren moet wachten tot je apparaat weer opgeladen is. Daarnaast heeft dit model een speciale zuigmond voor plinten, een gedeelte van het huis waar het erg lastig reinigen is.

8.8 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.3
Accu
9.7
Gebruiksgemak
8.5
Voordelen
  • Prima zuigkracht
  • Zeer korte oplaadtijd
Nadelen
  • Vrij klein stofreservoir
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

negen − vijf =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken