Bomann CB 947

€32,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Bomann CB 947 - Kruimelzuiger - €32,95

Als je een kruimelzuiger zoekt en je hebt een kleiner budget dan zou je, door wat in te leveren op verschillende specificaties zou je dan alsnog bij een prima kruimelzuiger uit kunnen komen. De Bomann CB 947 doet een poging zo’n model te zijn, en we zijn dan ook benieuwd of het de verwachtingen waar maakt. Het prijskaartje is namelijk erg aantrekkelijk.

Wat zegt de consument?

Ik was eerst wat sceptisch toen mijn vrouw deze kruimeldief bestelde, onterecht bleek nadien. We hebben al veel genot gehad met dit toestelletje, dankzij de slang en de verschillende opzetstukken geraken we overal makkelijk bij en de zuigkracht is ook top. Prijs/kwaliteit is zeker een aanrader. Heel tevreden met deze kruimelzuiger. Bijzonder krachtig. Ook voor bijvoorbeeld de trap heel praktisch!

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 4.4/5 uit 10 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

89/100:
We beoordelen de zuigprestatie op basis van de verhouding tussen het vermogen en de luchtwatt score die we gemeten hebben. Die is voor deze kruimelzuiger zeer goed: een vermogen van 48 Watt om een luchtwatt score van 16. Dit geeft een zeer goede zuigkracht, die ook wel wat lawaai maakt. Dit is eigen aan het product, maar wel iets meer dan gemiddeld in onze test, met 83 decibel.

Gebruiksgemak

63/100:
Dit model kruimelzuiger is simpel in gebruik, maar ook enigszins onhandig. De zuigmond zelf is niet erg groot, er zijn verschillende opzetstukken die voor verschillende soorten gebruik handig zijn, maar die moet je dan wel steeds verwisselen. De slang die er bij geleverd wordt is wel handig, zeker omdat dit een item is dat bij andere kruimeldieven nogal eens ontbreekt.

Batterij

75/100:
De accu van dit model is prima, helemaal als je de prijs in je achterhoofd hebt. 15 minuten gebruikstijd is niet al te lang, maar waarschijnlijk wel genoeg om (het meeste van) je schoonmaakwerk te kunnen uitvoeren. De oplaadtijd is dan wel weer een tegenvaller: maarliefst 960 minuten, maarliefst 16 uur. Je krijgt dus per dag maar 1 kans om je batterij op te laden.

Specificaties via bomann.de:

  • Vermogen: 48 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.5 liter
  • Gebruikstijd: 15 min
  • Oplaadtijd: 960 min

Verdict

Dit model van Bomann is een uitstekende keuze als je gaat voor een budget kruimelzuiger. Gezien de prijs biedt dit model een uitstekende zuigkracht, je zal met dit model je huis eenvoudig schoon kunnen houden. Qua prijs/kwaliteitverhouding wint dit model het van bijna alle andere modellen in de test. Een prima koop.

7.6 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.9
Accu
7.5
Gebruiksgemak
6.3
Voordelen
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Handige accessoires
Nadelen
  • Erg lange oplaadtijd
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

negen − 8 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken