BLACK+DECKER DVJ320B

€83,90

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: BLACK+DECKER DVJ320B - €83,90

Ben je op zoek naar een krachtige kruimeldief die je kan gebruiken in het hele huis en vrij snel kan opladen? Black&Decker heeft een uitgebreid aanbod aan kruimelzuigers, en de DVJ320B is er daar één van. Black&Decker staat bekend om het maken van wat zwaardere apparatuur om mee te klussen. Laten we kijken of het merk het ook presteert om in de schoonmaak goede prestaties neer te zetten.

Wat zegt de consument?

Dit apparaat zuigt zeer goed. Voor kleinere zuigbeurten uiterst geschikt om de grote stofzuiger te vervangen. Gekocht in vervanging van een ouder model. Dit model zuigt vele malen beter. Het apparaat maakt wel wat lawaai. Maar goed, elke goede stofzuiger maakt lawaai, gelukkig duurt dat lawaai niet zo lang, omdat het meeste vuil snel wordt opgezogen.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 5/5 uit 2 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

84/100:
De zuigprestatie is een van de belangrijkste onderdelen van de beoordeling van een kruimelzuiger. We kijken daarvoor naar de verhouding tussen het vermogen en het lucht wattage dat we gemeten hebben. Voor dit model is deze verhouding zeer goed, 17 watt tegenover 7 watt, wat betekent dat dit model krachtig stof en vuil zal opzuigen.
Het geluid speelt ook een rol in onze beoordeling. Krachtige kruimelzuigers zijn over het algemeen wat luider. Dit model meet 80 dB, een gemiddeld geluid in onze test.

Gebruiksgemak

71/100:
Gebruiksgemak is ook een belangrijk onderdeel in onze test. Zeker als je het model in een hogere frequentie wil gaan gebruiken, is het belangrijk dat het prettig hanteerbaar is,
Het apparaat is niet heel zwaar met 1 kilo, dat is prettig. Daarnaast is het eenvoudig te zien wanneer het stofreservoir vol is, vanwege het doorzichtige plastic.
Verschillende opzetstukken zien we echter niet, dit is een gemis in onze test.

Batterij

84/100:
De gemiddelde kruimelzuiger kan niet zo lang mee en heeft lang nodig om op te laden, als dit niet zo is, levert dat dus punten op als het op de batterij aankomt. De gebruikstijd is 15 minuten, een gemiddelde tijd in onze test. Voor de meeste mensen zal dit genoeg zijn om het kleine zuigwerk op te knappen. De oplaadtijd van dit apparaat is 300 minuten, 5 uur. Dit levert het apparaat wat punten op, want dit zorgt ervoor dat je meerdere malen per dag je apparaat kan gebruiken.

Specificaties via blackanddecker.nl:

  • Vermogen: 17 watt
  • Volume van het stof reservoir: 0.5 liter
  • Gebruikstijd: 15 min
  • Oplaadtijd: 300 min

Verdict

Een prima kruimeldief, die niet te veel weegt. In de eindbeoordeling nemen we ook altijd de prijs/kwaliteitverhouding mee. Die is voor dit model niet zo goed. De kruimeldief is vrij prijzig. Ben je op zoek naar een kruimelzuiger die je een aantal keer per dag kan gebruiken, met een krachtige zuigkracht, dan is dit één van de opties die je hebt. Opzetstukken ontbreken wel.

8 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.4
Accu
8.4
Gebruiksgemak
7.1
Voordelen
  • Prima zuigkracht
Nadelen
  • Prijzig
  • Geen opzetstukken
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

17 − 15 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken