Bosch BHN20110

€59,99

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs

Bosch heeft een uitgebreide lijn kruimelzuigers die zich vaak richten op het schoonmaken bij schoonmaakklussen. Daarnaast heeft Bosch ook nog een lijn kruimelzuigers die meer gericht zich op de schoonmaak in het huis en voor het meubilair. Deze kruimelzuiger is daar een voorbeeld van. Dit model wordt verkocht als een krachtig model dat langdurig hoge prestaties levert, dankzij wat Bosch het High Airflow System noemt. Daarnaast heeft dit model een efficiënt stofscheidingssysteem dat grondige schoonmaak makkelijk maakt. We zijn dus benieuwd naar de prestaties van dit model en benieuwd hoe deze technieken uit de test zullen komen.

Wat zegt de consument?

In de reviews van deze kruimelzuiger lezen we dat dit model geprezen wordt vanwege de zuigkracht, de prijs/kwaliteitverhouding, materiaalkwaliteit, en het gebruiksgemak. Het apparaat scoort goed op deze verschillende onderdelen, en veel consumenten raden dit model dan ook aan.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • Bol.com: 4.0/5 uit 4 reviews

Onze ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: zuigprestatie, gebruiksgemak en batterij.

Zuigprestatie

80/100: Dit model levert zoals geadverteerd een prima zuigprestatie. Dit zien we vaker bij modellen van Bosch, die vaak krachtig kunnen reinigen. Om tot de beoordeling van de zuigkracht te komen, gebruiken we een model dat de verhouding tussen het vermogen en de gemeten luchtwatt score meeneemt. Deze verhouding is voor dit model prima, met een gemeten vermogen van 31 en een luchtwatt score van 11. Het model maakt 78 dB aan geluid, een prima score.

Gebruiksgemak

78/100:Dit apparaat is vrij gemakkelijk te hanteren. Het is licht en het kan vrijwel overal gebruikt worden. Daarnaast krijg je er een flink assortiment aan accessoires bij voor moeilijk bereikbare plekken. Stof wordt in het apparaat gescheiden in grootte, wat een goede doorloop van de lucht bevorderd. Op die manier kun je overal makkelijk en efficiënt schoonmaken. Het stofreservoir is ook eenvoudig te reinigen, en omdat dat gedeelte doorzichtig is, kun je altijd zien hoeveel stof er zich nog in het apparaat bevindt.

Batterij

76/100: De batterij van Bosch kruimelzuigers is in deze test vaak erg goed gebleken, maar deze scoort iets minder dan we hadden gehoopt. De gebruikstijd is met 16 minuten op zich prima, maar de oplaadtijd is met 16 uur wel erg lang. Je moet dus goed plannen wanneer je dit model wil gebruiken, want meer dan één keer per dag zal het niet worden.

Specificaties via bosch.com:

  • Vermogen: 31 watt
  • Volume van het stofreservoir: 0.3 liter
  • Gebruikstijd: 16 min
  • Oplaadtijd: 960 min

Verdict

Een prima kruimelzuiger. Net zoals andere kruimelzuigers van Bosch is dit model vrij krachtig, en makkelijk in gebruik. Wat ons wel wat tegenviel, is de accu. De gebruikstijd is goed, maar deze kruimelzuiger doet er wel erg lang over om op te laden. Je bent dus gebonden aan een gebruik van maximaal ongeveer 1 keer per dag.

7.8 Total Score
Testrapport

Zuigprestatie
8.0
Accu
7.6
Gebruiksgemak
7.8
Voordelen
  • Licht van gewicht
  • Gebruiksduur
Nadelen
  • Lange oplaadtijd
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

drie × 3 =

Vergelijk items
  • Total (0)
Vergelijken